2777
2789
خواهرم گريپ فروت كيلويي دو پونصده😂😂اسمش فقط لاكچريه كه بپاي موز نميرسه

من اصلا نمیدونم کیلویی چنده لعنتی اسمش اومد فشارم افتاد برا همین گفتم

موز که کیلویی 4 تومنه کجاش لاکچریه😁😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سری تو ترافیک یه تاکسی از پشت زد بهم پیاده شد گفت وای خانم ببخشید شرمنده منم جوگيرشدم یه نگاه اینجوری بهش کردم😎گفتم مشکلی نیست... 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
میتونی، کار سختی نیست  امتحان کن ببین چقدر لذت بخشه و بهت حس بهتری میده

حتما دوستم امتحان میکنم به نظرم ادم با کلاس و شیک و بزرگی هستی 

ممنونم که منو بیدار کردی

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
من یه سری تو ترافیک یه تاکسی از پشت زد بهم پیاده شد گفت وای خانم ببخشید شرمنده منم جوگيرشدم یه نگاه ...

خخخخخخ

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

منم تو اوج بی پولی ولخرجی های عجیب زیاد میکنم که جس پولداری و لاکچری بهم دست بده ماه قبل اخرماه کلی پول لازم بودیم و قسط و کرایه خونه در کمال تعجب رفتم چن تا قالب کیک و شیرینی اینا خریدم شد بعد پول نداشتیم مرغ مثلا بخریم😥😥

محتاجم به دعا
حتما دوستم امتحان میکنم به نظرم ادم با کلاس و شیک و بزرگی هستی  ممنونم که منو بیدار کردی

صبح بیخیر ایران   

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
من اصلا نمیدونم کیلویی چنده لعنتی اسمش اومد فشارم افتاد برا همین گفتم موز که کیلویی 4 تومنه کجاش لا ...

اره موز انگار لاکچری بودن هیچوقت ازش جدا نمیشه😂 و الا گاهی قیمت سیب گرون تر میشه

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟