2777
2789
آره    

اسم کاربریش چیه

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
چند روز پیش رفتم برا مادر شوهرم یه شال خریدم 37 تومن تو این چند روز همش عذاب وجدان دارم که با اون 3 ...

منم يبار واس مادر شوهرم يه روسري گرون قيمت خريدم روز مادر حرير نخ ماركدار. بر داشت انداخت كنار گف پيرزنيه😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم( لاکژری.لاکچری.لاکشری ) هست یا ن... ولی وقتی میریم خرید مثلا لباس،حتی یه بارم درخاست تخفیف ...

وای منم همینم,,,, یعنی بعضی وقتا فروشنده یه مقداربرمیگردونه میگه اینم تخفیف من به شما. 😅😅منم احساس لاکچری بودن میکنم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یکی دیگه از کارهایی ک از بچگی میکردم اینه ک هیچ وقت نمیذارم کسی متوجه بشه دستم خالیه...

واسه همین الان اطرافیانم هر وقت حرف پول و... میشه میگن فاطمه ک وضعش خوبه دیگه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم يبار واس مادر شوهرم يه روسري گرون قيمت خريدم روز مادر حرير نخ ماركدار. بر داشت انداخت كنار گف پي ...

میخواستی بگی برای همون براتون خریدم دیگه  

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

یه بار رفتم مهمونی مارک لباسمو نکنده بودم.

تا آخرش از پشت یقم آویزون بود. انده لاکچری...

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه خیر لوکسوریه 😁

برو تو گوگل سرچ کن تلفظش رو چک کن 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
خواهرم گريپ فروت كيلويي دو پونصده😂😂اسمش فقط لاكچريه كه بپاي موز نميرسه

منم خواستم بگم گفتم شاید تو شهر دوستمون گرونه 

وای ک چقدر من از موز بدم میاد😕 نمیفهمم چیش انقدر دوست داشتنی و لاکچریه!؟😄

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
يه بار عجله داشتم مثل تو فيلما به راننده تاكسي گفتم بقيش واسه خودت😎😎😎😎

وای من انقد دوس دارم این جمله رو بگم  

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣