2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی بابا؟؟بخدا کیلویی 11 گرفتیم

😐😐😐😐😐نه من خودم اون هفته دو كيلو خريدم شد٥٠٠٠تومن 

اومدم خونه مامانمم گف اينهمه  گريپ فروت خريدي چيكار گفتم لاغر ميكنه عين دو كيلورو هم بابام خورد گف خوشمزس😐

وااای منم.دوستام همیشه میگن تو خیلی پولداری نمیدونن که...    

در مورد آژانس و تاکسی دربست و... دقیقا شبیه توام.

ینی اگه وسط خیابون یهو احساس کنم حال ندارم پیاده برم، سریع دربست میگیرم😣😣

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
گریپ فروت و انبه و ...

یادش بخیر یه زمانی هیچی کی گریپ فروت نمیخورد جزمیوه های ارزون بود یادمه بچگی وضعمون خوب نبود میوه خیلی کم میخریدیم با خواهرم پولای گهگداری گیرمون میاد رو جمع میکردیم میرفتیم دوتا دونه گریپ فروت میخریدیم با چه ذوقی میخوردیم 😔

محتاجم به دعا
يه بار عجله داشتم مثل تو فيلما به راننده تاكسي گفتم بقيش واسه خودت😎😎😎😎

چطور روتون میشه؟ راننده های الان انقدر جوون و تحصیل کرده و خوشتیپن اکثرا، من همون کرایه عادی هم روم نمیشه بدم😀

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
😐😐😐😐😐نه من خودم اون هفته دو كيلو خريدم شد٥٠٠٠تومن  اومدم خونه مامانمم گف اينهمه  گري ...

اره بابا کیلویی 2500

لیموترش گرون شده لامصب کیلویی 18000

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
حالا جدی میگید کیلو 2500؟؟بخدا 3 دونه شد 11 تومن    

شاید یه چیز ریگه بوده☺

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد