2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اينقدر مسخرم ميكنه كه نگو ميگه چه وضعشه اخه همشو يجا بخور تموم شه ديگع ميگم نه حيفه ميگه تو خو ...

خخخخخخ

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
من یخاطر خسیسم نیس بخاطر تنبلیم لباس راحتی میپپپشم اونا ادم همش معذبه.از مهمونی میام درمیارم انگار ا ...

منم تنبلم وحساس 

ولی اکثرا اینکارو میکنم و لذت میبرم😁

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷

ی عادت بد دیگه هم ک داشتم همیشه با دوستام ک میرفتیم بیرون موقع برگشت من پول آژانس دربست رو میدادم تازه اگر دوستمم نمیخواست دربست بگیره میگفتم بابا بیا خودم حسابش میکنم الان بهش فک میکنم چقد الکی لاکچری بازی درمیاردما بیشتر دلم میسوخت ولی خب وضعشون از ما پایین ترم نبود بیشتر دلش نمیومد... 😏 الان خیلی خودمو کنترل میکنم از این ولخرجیا نکنم

شوهرِ منم😊 وای چقدر ما لاکچری هستیم😄

ساچ وااااووو,😂😂😲😲کیلی کیلی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

این ماه میخاستم یه کفش بخرم تا 50 تومان.  رفتم مغازه ای که همه کفشاش چرمن 2 تا کفش خریدم 440 .  خدا شفام بده اومدم بیدون کفش فروشی یه نگا به خودم میکردم یه نگا به کفشا یه نگاهم تو ذهنم به قیافه شوهرم وقتی با کفشا و کارت خالیش رو به رو میشه

نمیدونم( لاکژری.لاکچری.لاکشری ) هست یا ن...

ولی وقتی میریم خرید مثلا لباس،حتی یه بارم درخاست تخفیف نمیدیم.ینی پیش اومده اینقد ک سریع میخاستیم  پولو حساب کنیم ، فروشنده خودش خودجوش تخفیف داده بهمون😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اوه مای گاد😍 شوهر من همیشه در ماشینو برام باز میکنه😍 چون در خرابه از بیرون باز نمیشه😂 

😄😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه سری با یه بنده خدایی که خیلی خیلی باهاش رودربایستی دارم رفتیم بیرون بعد اون یه چیزی لازم داشت خواست بخره حالا قیمت اون وسیله میشد کل موجودی کیف من. 😥😥😥

عین مونگولا گفتم من حساب میکنم اونم خیلی لاکچری و پولداره,, اصلا این مقدار واسش پولی نیست که بخواد تعارف کنه بگه نهه,, خلاصه خریدیم واومدیم بیرون. 😒😒😒

کل مدتی که باهم بیرون بودیم تو فکر پولم و اینکه کرایه تاکسی هم ندارم برگردم خونه بودم. 😭😭کلا کوفتم شد,,,, اخرشم بنده خدا منو رسوند در خونه و پول رو هم بهم داد,,, خاک تو مخم کنن.  😂😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یه بارم غروب طرفای مرکز شهر بودم که وحشتناک شلوغ پلوغ بود.یه خانم پیری اومد جلوم و سلام و علیک کرد و گفت دخترم رفتم خرید کردم پول برگشت ندارم.اگه میشه یه کمکی بهم بکن.روم نشد به بقیه بگم.منم گفتم چشم مادرجان.آقا جو گرفتم دو تا ده تومنی بهش دادم.اونم کلی اصرار و تعارف و تشکر کرد،بعدم خداحافظی کرد و رفت.

جونم براتون بگه که فرداش هم همون مسیر کار داشتم.دیدم همون خانمه به یکی دیگه داره همینو میگه😭 و من از ناراحتی ۲۰ هزار تومن شب خوابم نبرد🤭 کاخ آرزوهام ویران شد