الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم کلی قسط و وام و اینا داره ولی همیشه سه چهار نمونه میوه اونم از اون گرونا میخره بیشترشم تو یخچال میپلاسن.هرکی میاد خونمون میگه شما وضعتون توپه نمیدونه پول قسطا رو داده میوه بانک هم هی زنگ میزنه به ضامن اخطار میده
یه بار توی یه امامزاده ای بودم فک کنم شهر ری بود یه مردی قسمت مردونه خیلی گریه میکرد و با زبون ترکی یه چیزی میگفت من متوجه نمیشدم ولی کلا اینجوری بود ک انگار بیمارشو اورده بوده اونجا و دزد پولاشو زده اقا منم جوگیر پاشدم ۱۵ تومن دراوردم رفتم ک بهش بدم دوستمم باهام بود همزبونش بود دیدم هزار تومن داد گفت بیا اینم از طرف من بده 😑😑 گفتم اگر همزبون من بود ک الان کارتمو بهش داده بودم اخه هزار تومن؟ 😁😁 توی اینجور مواقع لاکچری خرکی میشم کلا منو یکی باید بگیره وگرنه پول واسه برگشتنمم به خونه نمیذارم
🍃درشگفتم از شخص متکبّر، کهدیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ السلامـ🌷
عذاب وجدان تو خریدای شوهرم خیلی ولخرجه همیشه محاله ی نفر بیاد در بزنه بگه پول کمک کنید نده .لاکچریترینش همین چند روز پیش تو خیابون کل جورابای ی دختری که کار میکرد و خرید 😰😰😰😎😎😎😎