2777
2789
نه بابا ١٠تا خريدم هرموقع ميخام برم خيابون يدونشو ميبرم يه گاز ميزنم سريع ميزارم تو كيفم برا مرحله ب ...

خدا نکشتت😂😂 انقدر خندیدم اشک از چشام میاد😂😂😂😂

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش رفتم برا مادر شوهرم یه شال خریدم 37 تومن

تو این چند روز همش عذاب وجدان دارم که با اون 37 تومن چه کارایی میتونستم بکنم 😒 واسه چی جو منو گرفت😓

.Pain🔥you made me a believer

شوهرم کلی قسط و وام و اینا داره ولی همیشه سه چهار نمونه میوه اونم از اون گرونا میخره بیشترشم تو یخچال میپلاسن.هرکی میاد خونمون میگه شما وضعتون توپه نمیدونه پول قسطا رو داده میوه بانک هم هی زنگ میزنه به ضامن اخطار میده  

چند روز پیش رفتم برا مادر شوهرم یه شال خریدم 37 تومن تو این چند روز همش عذاب وجدان دارم که با اون 3 ...

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
میتونی، کار سختی نیست  امتحان کن ببین چقدر لذت بخشه و بهت حس بهتری میده

من یخاطر خسیسم نیس بخاطر تنبلیم لباس راحتی میپپپشم اونا ادم همش معذبه.از مهمونی میام درمیارم انگار از زندان دراومدم

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

یه بار توی یه امامزاده ای بودم فک کنم شهر ری بود یه مردی قسمت مردونه خیلی گریه میکرد و با زبون ترکی یه چیزی میگفت من متوجه نمیشدم ولی کلا اینجوری بود ک انگار بیمارشو اورده بوده اونجا و دزد پولاشو زده اقا منم جوگیر پاشدم ۱۵ تومن دراوردم رفتم ک بهش بدم دوستمم باهام بود همزبونش بود دیدم هزار تومن داد گفت بیا اینم از طرف من بده 😑😑 گفتم اگر همزبون من بود ک الان کارتمو بهش داده بودم اخه هزار تومن؟ 😁😁 توی اینجور مواقع لاکچری خرکی میشم کلا منو یکی باید بگیره وگرنه پول واسه برگشتنمم به خونه نمیذارم

سلف دانشگاه ناهار نمیخورم 

من حیث المجموع 10تومن تو کیفمه میرم رستوران کوبیده میخورم 8700 😂😂😂😂

فقط هزار تومن واسه برگشت دارم😆😆😆

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
خب وقتي همه لباس خوباتو توي خونه ميپوشي وقتي ميخواي بري مهموني چيكار ميكني؟ لباسات كهنه نميشن؟

نه 

مگه چیکار میکنم باهاشون که کهنه بشن

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷

عذاب وجدان تو خریدای شوهرم خیلی ولخرجه همیشه محاله ی نفر بیاد در بزنه بگه پول کمک کنید نده .لاکچریترینش همین چند روز پیش تو خیابون کل جورابای ی دختری که کار میکرد و خرید 😰😰😰😎😎😎😎

خدا نکشتت😂😂 انقدر خندیدم اشک از چشام میاد😂😂😂😂

شوهرم اينقدر مسخرم ميكنه كه نگو ميگه چه وضعشه اخه همشو يجا بخور تموم شه ديگع ميگم نه حيفه ميگه تو خودت به تنهايي اسم تمام اصفهانيارو بد نام كردي

بیاین اعتراف کنم. ولنتاین پارسال با شوهرم که دوس پسرم بود. واسم یه گل خوشگل و کادو خریده بود تو ماشی ...

الان لاکچری توغذاهای گوجه داره....املت....استامبولی.....خخخخخ  

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤