2777
2789
عنوان

همه بیاین بگین من مادر بدیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 53 پست
الهی بگردم🥺 آخه بچه ۱ ساله کجاشو کتک میزنیعزیز من این رفتار شما اصلا نرمال نیستلطفا این موضوع رو دس ...

چکار کنم دیگه نزنم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه عزیزم 😏

بچه تا وقتی  زورش به تو نمی‌رسه کتک میخوره وا ی به روزی که برعکس بشه بازم میتونی بزنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

روان سالم از خودکنترلی منشا میگیره عزیزم...همه آدما ک همیشه اوکی نیستن آدم کلافه میشه حالش خراب میشه روحیشو میبازه ...مهم اینه این حالتاشو چجوری مدیریت کنه و الا همه موقعی ک اعصاب راحت دارن با همه چی اوکی برخورد میکنن...اعصبانیتتو باید کنترل کنی و الی هرچیم خوبی کنی ب اون بچه لگد میزنی زیرش با این رفتارایی ک گفتی ...سخخته از مشاور کمک بگیر

حرف دهنتو بفهم بی شعور

من بیشعور نیستم گلم شما شعور بچه داری و نداری،عقده هاتو سر بزرگ تر از خودت حالی کن ن اون طفل معصوم ک نمیتونه از خودش دفاع کنه 

بزرگ ک بشه ازت متنفر میشه:)مطمئن باش