2777
2789

مخصوصا پادرشوهر و جاری

چجوری باشم چ رفتاری

شهری ک ماهستیم شهر مسافرتی تقریبا جنوبه

ولی اینا تو کل عمرشون نرفتن تا من رفتم برای زندگی دسته دسته میان

مال مفت گیر اوردن بخور بخاب مجانی

من بخاطر پول و پذیراییش نیس اعصاب مهمون ندارم بخدا خسته شدم 

حس میکنم ساده گیرم اوردن پشتم میخندن

جاریم ک تو این دوازده سال فقط همون زمان پاگشا دعوتم کرد ب صرف قورمه سبزی تماااام 

رابطشم باهام خوب نیست منم خوشم نمیاد ازش ولی خب خیلی اهل کندنه شوهرمو خر میکنه میخوره میخابه منم محل نمیده😐

مادرشوهرمم ک دائم اینو برمیداره میاره خودشم اضافیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شوهرت بخوان پدر مادرشو توی دریا غرق کنه ب بهونه تفریح ببره و غرقشون کنه

من جدی هستممم😭

خستم حوصله مادر خودمم ندارم

دائم مهمونی و چتر انداختن 

تربیت بچمم نابود شده اصن حرف منو دیگ گوش نمیده

از نظر من کاری نمیشه کرد 

مگر اینکه اینقدر بگین خونه نیستیم که قهر کنند دیگه نیان 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هرسری میخان بیان یه بهانه بیار بگو مریضم میخام برم خونه مامانم یا میریم مسافرت خانوادم دارن میان دیگه کم کم خودشون میفهمن البته که دراین موارد شوهرتم باید همراهی کنه وگرنه کلا به اون زنگ میزنن و میان

چند وقت یکبار میان؟

جاریم سال ۳ بار میاد یک هفته ای میمونه اونم نیمه دوم سال میاد

مادرشوهرم ولی همیشه میاد یهو حوصلش سر میره میبینی زنگ میزنه من سوار اتوبوس شدم دارم میام سمت شما کم کمش ده روز میمونه

من جدی هستممم😭خستم حوصله مادر خودمم ندارمدائم مهمونی و چتر انداختن تربیت بچمم نابود شده اصن حرف منو ...

همین بچت فردا رو تربیتش حساسی با هزار بدبختی بزرگش میکنی بعد عمری ک بزرگ شد و رفت سر خونه اش رفتی خونش و پیش عروست یکهو عروست برگرده بگه چته همش اینجا پلاسی نون مارو میخوری جمع کن خودتو بینی و بین الله جوابت چیه دلت نمیشکنه چ حسی بهت دست میده؟

آقا هستم
چند وقت یکبار میان؟

جاریم سال ۳ بار میاد یک هفته ای میمونه اونم نیمه دوم سال میاد

مادرشوهرم ولی همیشه میاد یهو حوصلش سر میره میبینی زنگ میزنه من سوار اتوبوس شدم دارم میام سمت شما کم کمش ده روز میمونه

یا خداااا ...چقدربی شعورن،نه قیافه بگیر نه خیلی محل بزار سرسنگین باش،نیازی نیست هربار میان کلی پذیرا ...

خودشون بلند میشن درست میکنن میگن ما ک مهمون نیستیم سختش نکن تو بشین استراحت کن صفرتاصدش با خودمون 

دوتومن ماهی خریدیم تو یک وعده!

هرسری میخان بیان یه بهانه بیار بگو مریضم میخام برم خونه مامانم یا میریم مسافرت خانوادم دارن میان دیگ ...

شوهرم ک اصلا

مادرمم همسایه هموناس😑

کجارو دارم شهر غریب بگم مریضم میگن چ بهتر ازت مراقبت میکنیم خیلی زبون بازه مادرشوهرمم حالا خودش ب هرحال زیاد مهم نیست

حرف من جاریمه

خب شهر غریب خونه نیستیم کجا هستیم!

هربار تماس گرفتند بگین دیشب رفتیم فلان شهر کار پیش اومد 

رفتیم سند ماشین گیر بود 

رفیق فلانی فوت شده بود 

و..و

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همین بچت فردا رو تربیتش حساسی با هزار بدبختی بزرگش میکنی بعد عمری ک بزرگ شد و رفت سر خونه اش رفتی خو ...

اقای محترم شما درکی نداری از این موضوعات وگرنه اینقدر سطحی نظر نیمدادی

اولا من خودم فهم شعور رفت امد سالم رو دارم همینطوریم سال یکبار بیشتر نمیرم اونم ایام عید خونه مادر یا مادرهمسرم

دوما وقتی نخانم نمیرم دیگ ب همین سادگی هیچ حالیم نمیشم

دوما ادم وقتی ی قدم برمیداره دوست داره متقابلا یک قدم براش بردارن ن جاری من میاد یک ماه پلاسه میخوره میخوره میگرده من میرم یه شام ساده هم نمیده با‌گاو ک طرف نیست هر رفتی امدی داره

سوما ما چ گناهی کردیم شهر غریبین اینا ب بهانه مسافرت دائما اینجان اون چندسالی ک ما اونجا بودیم سال تا سال در خونه ما زده نمیشد