2777
2789
از قبل از بارداری به خودم می گفتم مثل مامان نمیشم ، داد نمیزنم ، عصبانی نمیشم ، متاسفانه دخترم هم کو ...

واقعا بچه کولیکی و رفلاکسی نگهداریش سخته..پسر من با وجود خوردن شیر خشک تا صبح ۵ دفعه یا بیشتر بلند میشه و شیر میخواد.روز هم خواب نداره..فقط چرت میزنه..نق نقو هم هست.ولی چه میشه کرد..مدارا میکنم دیگه..

الان هم که سه سالشه مدام نق میزنه 😭با هیچی سرگرم نمیشه ، امروز هم کلی عصبیم کرد و گریه کردم • اخه چرا ؟ به خدا خودم موندم باید چیکار کنم 

دخترم همه زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مادر بودن خودش یعنی خوب بودن از اسمش عشق میباره .خدا مادرا رو نگه داره ❣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه ..حالا ببین کی گفتم

شک ندارم به این که مادر خوبی میشی باحالم هستی دیگه چه شود !ننه رها 😄😄😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من مادر کامل نیستم مادر کافی هستم یعنی 

خودمو کاملا بخاطره پسرم فراموش نکردم

به علایقم میرسم به ورزشم به ظاهرم اما در عین حال برای بچمم وقت میذارم، 

با دوستاش دورهمی میزاریم که بهشون خوش بگذره، 

سعی میکنم اطلاعاتمو در مورد تغذیه بهینش بالا ببرم و توجه کنم به خورد و خوراکش...

هستم.از اونجایی که مادر شوهرم گفت خوب پسرتو تربیت کردی.وخودمم راضیم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
شک ندارم به این که مادر خوبی میشی باحالم هستی دیگه چه شود !ننه رها 😄😄😍😍😍

تو ب من لدف داری سوگل جونم😘

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
الان هم که سه سالشه مدام نق میزنه 😭با هیچی سرگرم نمیشه ، امروز هم کلی عصبیم کرد و گریه کردم • اخه چ ...

خب الان راحت میتونی باهاش وقت بگذرونی  سرگرمش کنی.پارک..حموم..کتاب خوندن...رقصیدن

.خیلی کارهای دیگه..من منتظرم پسرم بزرگ بشه کلی باهاش خوش بگذرونم.الانم کلی باهاش بازی میکنم..کتاب میخونم..حباب درست میکنم.جلو اینه میبرم...

من سر دختر اولم چون سنم پایین بود خیلی بلد نبودم خیلی وقتا سرش داد میزدم که الان یادم میفته گریم میگیره ولی الان واسه دختر کوچیکم خیلی بهتر شدم و به هردوشون خیلی محبت میکنم و دیگه زود عصبی نمیشم

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

مامانا اگه ترجیحتون اول خودتون باشین بعد بچه هاتون مطمئن باشین کمتر سرشون عصبانی میشین

چون ماها تو ناخوداگاهمون وقتی خیلی به خودمون بی توجهی میکنیم اونو از چشم بچه و همسرمون میبینیم و سهوا سر اونا ناراحتیمونو خالی میکنیم

من مادر کامل نیستم مادر کافی هستم یعنی  خودمو کاملا بخاطره پسرم فراموش نکردم به علایقم میر ...

دخترم نمیذاره هیچ جا برم حتی پیش باباش نمی مونه. اینقدر وضع جامعه خرابه که جرات ندارم بذارمش خانه بازی یا مهد کودک . شاید زیاده روی باشه ولی حالا که سر کار نمیرم نمیخوام تو این سن بلایی سرش بیاد 

دخترم همه زندگیم💕
نیستم هر وقت دلم از جایی پر باشه سر دختر مظلومم تلافی میکنم

دخترا خیلی مظلومن ..یه وقتا میشنم یه گوشه و قایمکی دخترمو.نگاه میکنم دوازده سالشه .هی غصشو میخورم ..قیافش خیلی مظلومه ..حالا دخترای خواهرم همسنشن شر از قیافشون میباره ..

برا پسرام اینجوری نیستم با اینکه کوچولون ولی زرنگترن

من یه پسر شیطونم