2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 105 پست
بگو تو خونتون هم اینطوری میشینی رو مبل؟جلو مهمون گوشی دستت نگیر زشته

جلوش گوشی رو نگرفتم دستم ولی کلا هرکاری میکنم میگه بخاطره گوشیه... بگم دلم درد میکنه میگه برو تو گوشی... خوابم نمیبره میگه ماله گوشیهیه وقتایی میریم خونشون اگه هیچ کاری نداشته باشه و خودش بخوابه من یه دیقه گوشی بگیرم دستم شروع میکنه هرچی میخواد بهم میگه... خونشون مبل نداره

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مبلام صورتی و آبی خیلی روشن هستن انقدر کثیفش کردن دادم کاور دوختن انقدر بد مینشست رو مبل یکی از ...

یا تحمل کن یا خونت عوض کن چون واقعا نمیشه گفت کسی نشین یا درست بشین 

باور کن من یکماه بعداز عروسیم بچه های خواهر شوهرم عین وحشی ها همش بالا بودن زدن مبلمو پاره کردن با کارد میوه خوری  کلی وسیله م داغون کردن تنها راه چاره ش این بود دو ر بشم و خونه رو عوض کنم 

والا من یکی با آدمی که تیکه می ندازه اصلا کنار نمیام

در ضمن سرزده رفتن خیلی کار نا پسندیه،گاهی آدم حوصله ی خودش رو هم نداره

اما گوشی رو وقتی کسی خونه ست بر نمی دارم،مامان خودم خیلی ناراحت میشه از دست خواهرم که همیشه وقتی میاد اونجا گوشی دستشه،هزار بار هم گفته خونه های خودتون گوشی بدست باشین من بدم میاد

دخترم❤❤❤هلیااااااا
درو باز نکن 

آیفونمون تصویریه میبینمش ولی اگه باز نکنم انقدر وایمیسته به گوشی شوهرم زنگ میزنه به گوشی خودم زنگ میزته اگرم جواب ندم در همسایه رو میزنه میاد بالا 

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼
ببخشیدا بزرگی که توی جای خودش نمونه بایدعین بچهاباهاش رفتارکرد

آدما سنشون که بالا ميره رفتارشون عین بچه ها میشه دست خودشونم نیس.ولی احترام ما نیاید کم شه

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

واقعن تصورش یجوریه... وقتی پاهاشو انداخت رو دسته مبل یه سیخ وردار از اون لا سیخش کن خودش پاهاشو میذاره رو زمین... برم دور مادرشوهر خودم بگردم که حواسش خیلی به لوازممون هست، ما هم امسال رفتیم سر خونمون دو بار از اردیبهشت اومده خونمون. میگه خونه تازه عروس نباید رفت، اون باز میگه مبلاتون حیفه خودم کاور میگیرم براشون

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
جلوش گوشی رو نگرفتم دستم ولی کلا هرکاری میکنم میگه بخاطره گوشیه... بگم دلم درد میکنه میگه برو تو گوش ...

گوشیتودستت بگیر

هروقت عین مهمون درست بااحترامودعوت اومدجلوش گوشی گرفتی بی احترامیه!نه برای کسی که قاشق نشستست اون حقی نداره بهت امرونهی کنه بابت کارات شماهم واسه خودت بزرگی صاحب زندگی شدی اجازه نده کسی درباره کارات بهت خورده بگیره

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍

مادرشوهرمن هم همینطور فضوله٬اوایل ازدواجمون همیشه میومدخونمون میرفت داخل یخچالمون اگه غذایی چیزی مامانم داده بود برمیداشت میریخت داخل سطل آشغال انقدر جوابشو ندادم و ریختم توی خودمو خودخوری کردم٬عصبی شدم٬بنظرم ازهمون اول جوابشو مستقیم ورک بگونزار کهنه بشه

آدما سنشون که بالا ميره رفتارشون عین بچه ها میشه دست خودشونم نیس.ولی احترام ما نیاید کم شه

به بعضی آدما واقعا خوبی که ازحدبگذرد خیالات بد کنن

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍