2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 105 پست
دارم تصور ميكنم چطوري ميشينه پاشو ميندازه رو دسته مبل    

بخدا راست میگم مبل تکیم از ایناییه که خیلی بزرگه و دسته هاش از جنس خودشه و کنارشه پاشو میاره بالا میذاره رو دسته مبل اون یکی پاشم رو اون یکی دسته

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا بزرگی که توی جای خودش نمونه بایدعین بچهاباهاش رفتارکرد

ب نظر من که هیچ وقت آدم نباید خودش رو تا سطح دیگران بیاره پایین ‌. وگرنه میشه یکی عین خودش. 

بد نشستن روی مبل بده. اما اینکه به مادر همسرت تندی کنی سر چنین مسئله ای( که از دید من بالاخره نسبت به خیلی چیزا جزئی هست) خیلی بده . یه راه دیگه باید پیدا کرد. ولی اینکه به قول دوستمون بگی لازم نکرده رو مبل بشینی واقعا با کرامت آدم جور در نمیاد. بالاخره مبل یه مشت چوب و پارچه است دیگه ....اما اون ادمه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
منم مادرشوهرم اینجوربود روزای اول ازدواجم یهوسرزده میومدخونم ساعت۳ظهربعدشم بس میشست مجبورم میکردبه د ...

واسه منم همین کارو میکنه اگه درو باز نکنم

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼
واسه منم همین کارو میکنه اگه درو باز نکنم

بشوهرت بگو

من بشوهرم گفتم آبروتوببره بره بیادمهم خودمم که کارمومیکنم بهش پس بگوتوجات بشین احترامتونگه دار ولی کو گوش شنوا!یکم بروش بخندی بازهمون آشوهمون کاسه

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
بخدا راست میگم مبل تکیم از ایناییه که خیلی بزرگه و دسته هاش از جنس خودشه و کنارشه پاشو میاره بالا می ...

😲😲مگه میخواد زایمان کنه اون مدلی اصلا مگه میشه نصف میشه آدم!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ب نظر من که هیچ وقت آدم نباید خودش رو تا سطح دیگران بیاره پایین ‌. وگرنه میشه یکی عین خودش.  ب ...

من راجع به مبل نگفتم درباره ی سرزده اومدنو تیکه هاشو ..   

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍