2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راحت میشینه 😁😁😁😁 کلا ولو میشه یعنی نشستن کجا بود 

بخدا مبلام صورتی و آبی خیلی روشن هستن انقدر کثیفش کردن دادم کاور دوختن انقدر بد مینشست رو مبل یکی از کاورام دوختش در رفت و گوشش پاره شد من رو مبلا و وسیله هام خیلی حساسم

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

از تصورش خندم گرفت که میگی پاهاشو میندازه رو دسته مبل😂😂😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

تحمل... 

عزیزم وسایل خونه مال استفادس انقدر حساس نباش. وسیله باید در خدمت تو باشه نه تو در خدمت وسیله... پس استفاده کن و کیف کن.

انشالله صد سال زنده باشی اما آدمیزاده ممکنه یه روز باشه دو روز بعد نباشه استفاده حداکثرتو ببر و حاااالشو ببر

منم مادرشوهرم اینجوربود روزای اول ازدواجم یهوسرزده میومدخونم ساعت۳ظهربعدشم بس میشست مجبورم میکردبه دخترپسرای دیگش زنگ بزنم شام دعوت کنم بیان شبشم بهونه میکردخودشم میموندخونمون باهاش۵دقیقه فاصله داشت!کل وسایل خونمم زیرورومیکرد چندباری اینکاروکرد که دیگه دربازنمیکردم بروش!زنگ همسایرومیزدمیومدروپله میشست جلودرآبروبرام نذاشته بودفقطم به شوهرم سپردم گفتم جمع کن مادرتو!!!خیلی سفت جلوش واسادیم ولی خرهمون خره خداروشکرباهاش رفت آمدندارم ازاونجام فراری شدم اومدم جای دورتر

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍