2777
2789
عنوان

پدر شوهر

363 بازدید | 24 پست

کسی هست پدر شوهرش بد اخلاق باشه و زیاد اهل حرف زدن نباشه و تو حالت عادی هم با زن و بچه خودش حرف میزنه با لحن و صدای بلند حرف بزنه؟ 

و حتی یکی دوباری هم با صدا بلند و لحن بدی با شما حرف زده باشه در صورتی که می‌شده آروم بیان کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار با شوهرم دعوامون شد پدرش اومد خونه ما (تو یه ساختمونیم) بدون اینکه بفهمه چیشده شروع کرد داد زدن و به من توهین کردن .اما من چیزی جواب ندادم 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
چند بار با شوهرم دعوامون شد پدرش اومد خونه ما (تو یه ساختمونیم) بدون اینکه بفهمه چیشده شروع کرد داد ...

اگر جواب میدادی بیشتر از نظرشون تو مقصر نشون داده میشدی. 

بعدش چیشد؟ 

آره اکثرا اینجورین عزیزمهم کلام نشو اصلا وقتی هم شوهرت نیس نرو باهم برید باهم برگردید دوری کن حسابی

چرا بعضی قدیمی ها اینجورین که انگار سر تا سر ادم رو قهوه ای کنن کوچیکتر نباید هیچی بگه و لال باشه. 

ازه من اصلا ازش خوشم نمی یاد فقط فکر خوردن و خوابیدن عین زنا میره بازار هی قوری کتری میخره تو کمدشون ...

یکم فکر می کنی اینا اصلا هیچ نقش پررنگی تو تربیت بچه هم نداشتن 

چرا بعضی قدیمی ها اینجورین که انگار سر تا سر ادم رو قهوه ای کنن کوچیکتر نباید هیچی بگه و لال باشه.

من که از دوماه بعد از نامزدی اذیت و ازارش شروع شد یه روانی به تمام معنا هزاران بار دعوا کردیم،سالهای آخر قرص آرامبخش میخورد بهتر بود ولی سالی سه بار میدیدمش واصلا تو چشماش نگاه نمی‌کردم حرف نمی‌زدم زیاد تا پاچه مو نگیره میتونم بگم هزاران بار گریه کردم تا پای طلاق رفتم انقد اذیت کرد حقمون هم خورد مالی زیاد 

سه ماه پیش سرطان گرفت دوهفته پیش هم فوت شد خدابیامرز 

ازه من اصلا ازش خوشم نمی یاد فقط فکر خوردن و خوابیدن عین زنا میره بازار هی قوری کتری میخره تو کمدشون ...

اینم بگم پیره و بازنشسته شده مادرشوهرم که زنده بود رئیس اون بود از همون اول برشی نداشت تو خانواده فقط خوردن خوابیدن گشتن