2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه عزیزم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

الهی عزیزم . تو یه گروهی هستم نو شته بود یه خانم هست بهش بزنگید یه دعا بهتون میده ک 100درصد انشالله جواب میده و باردار میشید. اگر اعتقاد دارید شماره خانم براتون   بگیرم 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

چند سالتونه، چند وقته اقدام کردید

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

منم سه‌روز پیش مطمعن بودم این ماه دیگه باردارم چقدرخوشحال بودم چقدر علاعم پیدا کردم اما به هیچ کس نگفتم.خودم بی بی دادم دیدم منفیه یکم ناراحت شدم ولی درعوض مامانم و شوهرم امیدوار نشدن تا دیروز که پریودشدم و بدتراینکه پنج روز دیگه باید برم عکس رنگی و بسی میترسم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

انشالله خدا هرکی نی نی میخواد بهش بده و دامنشو سبز کنه