پسرم 9 سالش و دقیقا یه ساله که دپاکین 250 مصرف میکنه روزی دو تا بخاطر تشنج یه سال قبلش . حالا من میخوام قطعش کنم چون به شدت تو این یه سال پرخاشگر و عصبی شده. دکترش میگه یه سال دیگه هم باید بخوره در صورتی که نوار مغز و MRI سالمه .
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نبايد سرخود اين داروها را قطع كرد حتما بايد با كاهش دوز و تحت نظر پزشك باشه ممكنه مش ...
الان روزی یکی میدم . بعدش یه روز درمیون و بعدم کلا نمیدم. اخه پسرم سابقه تشنج نداشت و یهو بی دلیل و شاید هم افت قند تشنج کرد احساس مسکنم عوارضش بیشتر از فوایدِشه . رو درساش هم تاثیر منفی گذاشته
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین
الان روزی یکی میدم . بعدش یه روز درمیون و بعدم کلا نمیدم. اخه پسرم سابقه تشنج نداشت و یهو بی دلیل و ...
عوارضش خیلی زیاده. من خیلی چاق شدم. افسردگی گرفتم. بعد از اون به محض استرس یا ناراحتی دستام به شدت میلرزه. ریزش موی شدید هم پیدا کردم. من برای درمان میگرنم استفاده کردم
الان روزی یکی میدم . بعدش یه روز درمیون و بعدم کلا نمیدم. اخه پسرم سابقه تشنج نداشت و یهو بی دلیل و ...
حتما پسرت رو ببر طب سنتی. دو سال بعد از درمانم بیماری دوباره برگشت. این بار من رفتم طب سنتی. واقعا من به بهتر بودن طب سنتی ایمان آوردم. سردردای من خیلی بهتره بدون اینکه مشکلی برام ایجاد بشه. واقعا پشیمونم از اینکه از اول طب سنتی نرفتم