من 24 سالمه شوهرم30 سالشه یک سال عقد بودیم 9 ماهه هم عروسی کردیم شوهرم غریبست من وولین بار تو مراسم خواستگاری دیدمش نامزدی ما 4 روز بود از اولش ظاهرش برام عادی بود ولی همه تاییدش میکردن میگفتن اخلاقش خوبه و واقعا هم خوبه هر کاری بخوام واسم انجام میده از نظر عاطفی چیزی واسم کم نمیذاره تو کارای خونه خیلی کمکم میکنه از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم خلاصه طوریه که وقتی دعوامون هم میشه خانوادمم میگن مقصر تویی اون مظلومه ولی با این همه از وسطای عقد بود که دلم ازش سرد شده ظاهرش اذییتم میکنه دوس ندارم نگاش کنم نه اینکه از لحاط ظاهری زشت باشه یا مشکلی باشه ولی به دل من نمیشینه حتی توی برقراری رابطه باهاشم انگار سختمه زندگیم داره از هم میپاشه میدونم اخلاقم زیاد خوب نیست حتی تا الان هم اگه ادامه دادیم به خاطر خوبیا و گذشت اونه و شاید کسی نتونه اخلاقمو تحمل کنه ولی من دست خودم نی نمیدونم با ظاهرش چطور کنار بیام تورو خدا کمکم کنید دارم افسرده میشم چطور بهش علاقمند بشم و ظاهرشو بیخیال باشم
اینهمه خوبیا یه غریبه به ادم بکنه طرف عاشقش میشه اونوقت تو شوهربه این خوبی داری واین حرفا میزنی من ...
بله انگار زده به سرم مثلا میرم تو اینستا میگردم دنبال عکسای زوجا ببینم زن و مردا که با هم عروسی کردن چطورن بعد اگه ببین زنه خیلی از مرده خوشکل تره یکم دلم اروم میشه بعد یه ساعت دوباره همه چی فراموشم میشه اعصابم به هم میریزه
منم واسه این میگم الان شوهرمو خیلی دوس دارم که بار اول دیدمش با اینکه قیافه خوبی داره تو دلم گفتم مطمنا بهش نه میگم چون به دلم ننشسته بود اما الان عاشقشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت به دلت نمیشینه واسه همینم اذیتش میکنی چون دلت باهاش نيس ببین اون همیشه خوب نميمونه اون چ گناهی کرده ک تو از اول فکراتو نکردی تو بخوای به این رفتارات ادامه بدی مشکلت ميشه دوتا اونوقته ک خیلی سخت تر میشه پس خوبیاشو ببین واخلاقتو عوض کن باهاش خوب باش ميدونم یکم سخته وزمان میبره ولی زندگی توعه اگه قصدت زندگی کردنه سعیتو بکن
بله انگار زده به سرم مثلا میرم تو اینستا میگردم دنبال عکسای زوجا ببینم زن و مردا که با هم عروسی کردن ...
به جای اینکارا وقتتا بذار رو تیپ و اصلاح مو و...شوهرت براش نظر بده تا اونجوری که توخوشت میاد تیپ بزنه هی لباسایی که دوست داری بپوشه براش بخر
تو خودت فکر میکنی بهم نمیاین و این برات یه مشکل بزرگ شده مطمئن باش اگه خیلی خوشقیافه وخوشتیپ بود ولی بداخلاق بود وبه احتمال زیاد فقط مال تو نبود وهمه دخترا دورش تاب میخوردن بیشتر عذاب میکشیدی