2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم علاقه پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 52 پست
اینهمه خوبیا یه غریبه به ادم بکنه طرف عاشقش میشه اونوقت تو شوهربه این خوبی داری واین حرفا میزنی من ...

بله انگار زده به سرم مثلا میرم تو اینستا میگردم دنبال عکسای زوجا ببینم زن و مردا که با هم عروسی کردن چطورن بعد اگه ببین زنه خیلی از مرده خوشکل تره یکم دلم اروم میشه بعد یه ساعت دوباره همه چی فراموشم میشه اعصابم به هم میریزه

منم واسه این میگم الان شوهرمو خیلی دوس دارم که بار اول دیدمش با اینکه قیافه خوبی داره تو دلم گفتم مطمنا بهش نه میگم چون به دلم ننشسته بود اما الان عاشقشم

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین همینه من میگم به دلم ننیشینه بقیه میگن مگه چشه اونا انگار چیزی که من میبینمو نمیبینن

بچه ها من یکی هیت توی تلویزیون اسمشو نمیگم اقا کچله ولی من اینقد دوست دارم ظاهرشو که نگو تو دل برو ترین ادمیه که دیدم برا من خیلی زیباس ولی زشته خخخ

منم مثل شمام استارتر.شوهرم با همه خوبیاش به دلم نمیشینه

ولی به این فکرمیکنم که اگه خوشگل بود شاید هزارتا مشکل دیگه داشتم مثل خیانت

شوهرمم بنده خدا خودش فهمیده میگه تو دوستم نداری

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

شوهرت به دلت نمیشینه واسه همینم اذیتش میکنی چون دلت باهاش نيس ببین اون همیشه خوب نميمونه اون چ گناهی کرده ک تو از اول فکراتو نکردی تو بخوای به این رفتارات ادامه بدی مشکلت ميشه دوتا اونوقته ک خیلی سخت تر میشه پس خوبیاشو ببین واخلاقتو عوض کن باهاش خوب باش ميدونم یکم سخته وزمان میبره ولی زندگی توعه اگه قصدت زندگی کردنه سعیتو بکن 

خدایا شکرت 🤗
من برعکس شما شوهرمو خیلی دوس دارم بعضی وقتا که سر کاره دلم تنگ میشه قربون صدقش میرم تو خونه وقتی میف ...

الان اینی که گفتی مشکلی از استارتر حل میکنه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
بله انگار زده به سرم مثلا میرم تو اینستا میگردم دنبال عکسای زوجا ببینم زن و مردا که با هم عروسی کردن ...

به جای اینکارا وقتتا بذار رو  تیپ و اصلاح مو و...شوهرت براش نظر بده تا اونجوری که توخوشت میاد تیپ بزنه هی لباسایی که دوست داری بپوشه براش بخر

تو خودت فکر میکنی بهم نمیاین و این برات یه مشکل بزرگ شده مطمئن باش اگه خیلی خوشقیافه وخوشتیپ بود ولی بداخلاق بود وبه احتمال زیاد فقط مال تو نبود وهمه دخترا دورش تاب میخوردن بیشتر عذاب میکشیدی

منم مثل شمام استارتر.شوهرم با همه خوبیاش به دلم نمیشینه ولی به این فکرمیکنم که اگه خوشگل بود شاید ه ...

منم به شوهرم گاهی وقتی دعوا میکنم میگم دوست ندارم هیچوقت هم بهش ابراز علاقه نکردم همیشه میگه من جز محبت ازت هیچی نمیخوام 

اين حرفا خيلي زشته و همش در جهت تخريب دخترا و اعتماد به نفس كاذب دادن به پسراست...كه فك ميكنن واقعا ...

بنظر من برعکسه!این دقیقا بیلیاقتیه پسرا رو میرسونه که عرضه ندارن تومون خودشونم بالا بکشن چ برسه به ازدواج و قبول مسئولیت 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
الان اینی که گفتی مشکلی از استارتر حل میکنه؟

عزیزم من تو پستای بعدی گفتم اگه نگاه کنی ؛منم بار اول شوهرمو دیدم به دلم ننشسته بود اما به مرور عاشقش شدم اول کامل بخون عزیز

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

من کلی وقت میذارم لباسشو انتخاب میکنم

آخرم اصلا خوشم نمیاد از تیپش

یا هروقت میره اصلاح از موهاش ایراد میگیرم چون مدل موهاش حالت نمیگیره

از طرفی هم چاق شده تلاشی واسه لاغر شدنش نمیکنه

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉