2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم علاقه پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 52 پست

من برعکس شما شوهرمو خیلی دوس دارم بعضی وقتا که سر کاره دلم تنگ میشه قربون صدقش میرم تو خونه وقتی میفهمم زود میخواد بیاد خونه کلی ذوق میکنم ؛اما اون میگه دوس داشتن تو در مقابل دوس داشتن من هیچهههه

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

اینهمه خوبیا یه غریبه به ادم بکنه طرف عاشقش میشه اونوقت تو شوهربه این خوبی داری واین حرفا میزنی

من احساس میکنم با کسی مقایسه اش میکنی یا یه ظاهر ایده الی تو ذهنت بوده که شوهرت با اون فاصله داره الان باید اون افکارا بیخیال بشی وبا شوهرایی که بداخلاق وخیانت کار و بیمعرفتن  مقایسه اش کنی تا بفهمی چقدر خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه بعد یه مدت عادی میشه حتی اگه زیباترین فرد هم باشه بعدش فقط اخلاقه که مهمه که خدا رو شکر شوهرت اخلاقش خوبه ذکر یا ودود رو زیاد بخون خدا مهرشو به دلت بندازه

بهترین نوع ممکن خودت باش

عزیزم این ظاهر و ب دل نشستن ی چیز خیییلی اولیییس و باید همون اولین دیدار بهش فکر میکردی و تصمیم میگرفتی نه الان برو پیش مشاور

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اینهمه خوبیا یه غریبه به ادم بکنه طرف عاشقش میشه اونوقت تو شوهربه این خوبی داری واین حرفا میزنی من ...

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
زیبایی سلیقه ایه، ممکنه ظاهر متوسط یکی برای دیگری بهتر یا بدتر باشه .. ممکن هم هست کسی که از نظر شما ...

افرین همینه من میگم به دلم ننیشینه بقیه میگن مگه چشه اونا انگار چیزی که من میبینمو نمیبینن

منم از خواستگاری تا عقدم یه هفته طول کشید شوهرمم غریبه بود.قیافشم قشنگ نیس.کچله بچم  ظاهر ک نداره هیچ خداروشکر اخلاقم نداره.ولی خب باحاله یه جورایی.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

مثل تو زیاد میشناسم که الان عاشق شوهراشونن.انقد که تلقین دادن به خودشون و به خاطر خوبیای طرف ظاهرو نادیده گرفتن و الان ظاهر همسرشون هم به نظرشون زیبا و عالی میاد.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️