2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم علاقه پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 52 پست
منم به شوهرم گاهی وقتی دعوا میکنم میگم دوست ندارم هیچوقت هم بهش ابراز علاقه نکردم همیشه میگه من جز م ...

ولی نذار مثل من شی.الان نزدیک ۵ساله ازدواج کردم دیگه احساس میکنم شوهرمم داره نسبت بهم سرد میشه چون میبینه منم بهش حسی ندارم

سعی خوبیاشو بیشتر  ببینی.

ازش تعریف کن نذار اونم از محبت کردن خسته شه

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول به موقعیت خودتون نگاه کنید و بعد توی ذهنتون ایده ال سازی کنید و یکی مثل برادپیت رو شبیه سازی کنید.

الان شما فکر میکنی الان شاید شخص خوشگلتری باید نصیبت میشد درصورتی که حتما خودتم موقعیتت در همین حد بود که این شخص رو جذب کردی وگرنه نباید بهش جواب مثبت میدادی😊

خانواده خودمم قبول نمیکنن میگن مگه خودت قبولش نکردی تو خواستگاری باید پای انتخابت وایسی خودمم دلم بر ...

اگه الان  بر ميگشتي عقب بايكي ازدواج ميكردي او و تو تصادف زيباييشو از دست ميداد چي بازم ميگفتي بخاطر چهرش .... 

زيبايي چهره هميشگي نيست ! شايد شعاري بنظر بياد اما واقعيته دودستي شوهرتو بچسب بهش محبت كن مطمن باش تو ام كمكم عاشقش ميشي 

كمي معجزه لطفا 
خوبی هاشو برای خودت پررنگ کن  زیاد به این موضوع فکر نکن قدر عافیت بدون خانمی  نذار خدا ...

مثل داداشم اونم میگه قدر عافیت نمیدونی شوهرا بعضیارو واسم مثال میزنه میگه زنه شوهرش با زن دیگه بودهرفتنش الان هم ساکت دارن زندگی میکنن ولی تو مشکلت از بی مشکلیه

اگه اين رفتارات و همين جورى ادامه بدى اونم سرد ميشه و ميره سمت كسى كه اين كمبود محبتش رو واسش جبران كنه فكر كنم اون موقع اين همه اخلاقاى خوب و محبتاش بخواد واسه كسه ديگه باشه و به تو محل نده حه حسى بهت دست ميده؟هيچ كس نميتونه همه ى خوبيا رو باهم داشته باشه شوهرت اين همه اخلاق خوب داره هزار ماشالله حالا چون سكم شما ازش سر ترى دليل نميشهاين رفتارا رو باهاش بكنى ،رفتارت و اصلاح كن مطمئن باش خودت ضرر ميكنى و اون با اين رفتاراى خوبش هزار نفر از خداشونه كه زنش باشن لطفاً تجديد نظر كن تو رفتارت عزيزدلم

بچه ها من یکی هیت توی تلویزیون اسمشو نمیگم اقا کچله ولی من اینقد دوست دارم ظاهرشو که نگو تو دل برو ت ...

شوهر منم اینطوریه همه میگن خیلی زشته علنا دوستاش جلو من میگن واس چی زن این شدی آخه .ولی خب ب دل من میشینه 

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...