2777
2789

پسرم از دیروز آبریزش بینی و چشم داره گاهی ام آبریزشش غلیظه چیکار کنم؟ از صبح رو پامه تقریبا ۲ سالشه و اشتهاشم خیلی کم شده سوپشم نمیخوره..... کمکم کنید چی بدم بهش؟

پیشونیش و بالای بینیشو با ویکس چرب کن.سرشو گرم نگهدار.اب گرم با عسل بدش.

اگه میخوره شلغم بهش بده.

فعلا اینا توی ذهنمه

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

کم اشتهایی تو بیماری طبیعیه...

من وقتایی که دخترم مریض میشه و اشتها نداره براش جوجه کباب اماده میکنم چون بوس کباب اشتها رو تحریک میکنه ...فقط باید مغر پخت باشه که تو اون حالت بیماری مشکب جدیدی ایجاد نکنه....

ضمنا اب لیمو شیرین و پرتغال هم واسش بگیر...

در دوره ای که ازآن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آویشن دم کن با عسل بده بهش.....روغن بنفشه بچکون تو دماغش....کمی روغن سیاه دانه گرم کن با پنبه بمال روسینش وخوب گرم بگیر...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

شوربا براش بپز ...گوشت بزار بپزه با چندتا نخود...بعد یه قاشق برنج نیم دونه...کمی اسفناج وگشنیز..بک هویج ویک سیب زمینی بهش اضا فه کن..کمی نمک وآبلیمو.....عسل وآبلیمو خوبه...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
شوربا براش بپز ...گوشت بزار بپزه با چندتا نخود...بعد یه قاشق برنج نیم دونه...کمی اسفناج وگشنیز..بک ه ...

الان خودم گندم وجو و لوبیا قرمز و عدس و با گوشت گوسفندی و هویج و پیاز و سیر پختم اما نمیخوره ، مرسی گلم

ولی عزیزم آگه بچه ات بیحاله ببرش دکتر گلو وگوشش رو نگاه میکنن که عفونت نداشته باشه شاید آنتی بیوتیک ...

خیلی دوست ندارم ببرمش دکتر چون از داروی شیمیایی خوشم نمیاد اما اگه ببینم خوب نشه حتمن میبرمش