2777
2789
عنوان

یه هفتس زایمان کردم جاریم میخاد بیاد بمونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش گفتم نمیتونم غذا بپزم تو خونم باید برا غذا بریم پایینو این حرفا وختیم اومد میخام یجوری نشون بد ...

اره خودتو خیلی بزن به مریضی غذا هم درست نکن خودت بگو بریم همون پایین من نمیتونم درست کنم 

بعضی ها چطوری اینقدر بی درک هستن

بخدا از الان فکر اومدنش داره عذابم میده خودمم حال روحیمم زیاد خوب نیستو بیشتر دلم میخاد تنها باشمو استراحت کنم وبچم برسم نه  اینکه پرستار یکی دیگه هم بشم

چقدر بی شعوره. مطمئنی نمیخواد کمک حالت بشه؟اگر نمیخواد،رک و با احترام بگو ، یه مثالی چیزی بگو ک مثلا ...

نه بابا میاد دراز میکشه رو مبل باید جلوش غذا بزاری اشپزس کنی بعد رفتنشم ۳ روز باید خونه تمیز کنم