2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 59 پست
شما همه چی😗والا با این اوضاع.یهو یکی عاشق بوی شوهر آدم میشه.بیا درستش کن😁

من شوهرم كشتيگيره 

دوبند ميپوشن خب 

خداشاهده بخدا دختره اومده بود دايركت كور شم اگه دروغ بگم گفت عاشق موي سينتم  

بخدا اون ك شوهر من بود اون لحظه دايركتو خوندم ميخواستم رو موهاي سينش بالا بيارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خیلی اوضاع بدیه.باید شوهرمو بشونم تو خونه.خودم برم نان آور خانواده بشم.درم روش قفل کنم😂

اره واقعا 😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سكوت كن اخرش ميشي چوب دو سر طلا

اره واقعا خوبي هم نميشه كرد

من شوهرم كشتيگيره  دوبند ميپوشن خب  خداشاهده بخدا دختره اومده بود دايركت كور شم ...

میخواستی بگی میچینم واست میفرستم بزاری تو بالش شبا راحت بخوابی😖

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

من اگه بووودم زندگیمووووو میکردم.تووو این زمووونه امرونهی دیگه معنا نداره.وقتی ام لووووو بدی امکان داره بعدا با یه ترفندی زندگی خودتم بریزن بهم.پس فقط بشین و تماشا کن که چطوووور بعدازمدتی خدا دستشونوووو روووو کرده

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

باورت نميشه فرداش ب شوهرم گفتم بزن اينارو بره چرا پشم داري اصلا  

اخه تا قبلش دقت نكرده بودم 

بعد ك عتيقه خانوم عاشق شد ديدم چ چيز پيچ در پيچ چندشيه  

بعد گفتم چجوري من اينجوري تحمل ميكردم با اون همه مو اخه

همه رو سپردم ب چاه فاصلاب!حيف ب فكرم نرسيد

باورت نميشه فرداش ب شوهرم گفتم بزن اينارو بره چرا پشم داري اصلا     اخه تا قبلش دقت نكرده ...

اونم از دور دیده فکر کرده خبریه.یا میخواستهبگه  آنچه برای زنت چندش میباشد برای من عشق است😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اونم از دور دیده فکر کرده خبریه.یا میخواستهبگه  آنچه برای زنت چندش میباشد برای من عشق است😁

بعيدم نيست

اكثر خانوماي ك*ن جاكن با همين ترفند وارد ميشن 

😂😂😂😂😂😂

استارتر شمام جفتشونو سفتو سخت وجدی تهدید کن چون مسئله حساسیه.یهو لوشون میدی بعد میبینی همینو میخواستنو بدتر شد.نظر منه البته باز خودت میدونی

بعيدم نيست اكثر خانوماي ك*ن جاكن با همين ترفند وارد ميشن  😂😂😂😂😂😂

دقیقا از همین راه وارد میشن.تا طرف گول میخوره میگن برو این چندشا رو بزن بریز پایین وگرنه کات میکنم باهات😁

دقیقا از همین راه وارد میشن.تا طرف گول میخوره میگن برو این چندشا رو بزن بریز پایین وگرنه کات میکنم ب ...

اي خدا مارو از هرگونه بلاي طبيعي غير طبيعي جنسي جسمي روحي در امان بدار از دست اين اجنه😂🤦🏼‍♀️