بخدا اون ك شوهر من بود اون لحظه دايركتو خوندم ميخواستم رو موهاي سينش بالا بيارم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خیلی اوضاع بدیه.باید شوهرمو بشونم تو خونه.خودم برم نان آور خانواده بشم.درم روش قفل کنم😂
اره واقعا 😂😂😂😂
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه بووودم زندگیمووووو میکردم.تووو این زمووونه امرونهی دیگه معنا نداره.وقتی ام لووووو بدی امکان داره بعدا با یه ترفندی زندگی خودتم بریزن بهم.پس فقط بشین و تماشا کن که چطوووور بعدازمدتی خدا دستشونوووو روووو کرده
ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
بعد ك عتيقه خانوم عاشق شد ديدم چ چيز پيچ در پيچ چندشيه
بعد گفتم چجوري من اينجوري تحمل ميكردم با اون همه مو اخه
اونم از دور دیده فکر کرده خبریه.یا میخواستهبگه آنچه برای زنت چندش میباشد برای من عشق است😁
بعيدم نيست
اكثر خانوماي ك*ن جاكن با همين ترفند وارد ميشن
😂😂😂😂😂😂
دقیقا از همین راه وارد میشن.تا طرف گول میخوره میگن برو این چندشا رو بزن بریز پایین وگرنه کات میکنم ب ...
اي خدا مارو از هرگونه بلاي طبيعي غير طبيعي جنسي جسمي روحي در امان بدار از دست اين اجنه😂🤦🏼♀️