2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من آدم ب دوستش کمک نکنه اینم ی نوع خیانته ک ب دوسش میکنه در اصل خیانتکارابفکر ابروشون نیستن دیگران چرا باید ب فکرشون باشن نتیجه اینه اونا راحت ب خیانت ادامه میدن

قطعا وقتی لوشون بدی هردو انکار میکنن و میگن دروغه .یارو رو با مدرک گرفتیم میگه ساختگیه و توهم زدین حالا نمیدونم مدرک تو در چه حده .ولی یکم سخته که بخایی بگی از طرفی اگه زندگیشون بهم بخوره عذاب وجدانشم میگیری .تو اتمام حجت کن با جفتشون بعدم رابطه تو کامل قطع کن .خدا خودش میدونه کی رسوا کنه خیانکارو .اینو مطمئن باش

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
قطعا وقتی لوشون بدی هردو انکار میکنن و میگن دروغه .یارو رو با مدرک گرفتیم میگه ساختگیه و توهم زدین ح ...

تو خونه مچشو ن و گرفتم .دم خونه دوستم

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺

من بودم اصلا خودمو قاطی نمیکردم. در شان یه خانوم با شخصیت  نیس خودشو در گیر مسائل این چنینی کنه.  ریسک این هست که از طرف دوستت متهم بشی به اینکه میخوای زندگیشو خراب کنی. و یا هزار تا وصله ناجور دیگه به ادم میچسبونن. آدما خیلی بد شدن. بالاخره زن اقاهه اگه یه کم زرنگ باشه دیر یا زود خودش متوجه میشه. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
تو خونه مچشو ن و گرفتم .دم خونه دوستم

بهر حال ثابت نمیتونی بکنی خیلی راحت انکار میکنن و تو میشی ادم بده .بازم هرجور خودت صلاح میدونی

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم