2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 59 پست

به نظرم شما چیزی نگو چون اونا خیانت کارن  اگه ارتباطشونم باهم قطع کنند که نمیکنند با یکی دیگه میریزن رو هم فقط شرش گردن شمارو میگیره که شما زندگیمونو ریختین بهم 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفت و امدو دوست دارم اما شانس ندارم،دستم نمك نداره، اما با هر كسي بايد بدوني چقدر راحت باشي، ادما رو بشناسي، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ميشه بازش كني

خیانت کارا تعدادشون مشخصه بعد اونا میان هوار میشن رو یه تعداد مشخصی ادم ناحسابی.این وسط یه عده کلا باشعورن گول نمیخورن یه عده هم اصلا تو باغ نیستن یه عده هم مازاد برنیازه خیانتکارا هستن.این سه دسته جزء نجات یافتگان محسوب میشن😁😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
همه باهم ریختن روهم.بعدم ریختن رو باقی نریخته ها😂عاشقتم😂😂😁

هميني ك تو گفتي درسته😂منم عاشقت شدم

تا حالا عشق با ي جمله رو نديده بودم ك اونم برام پيش اومد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اما به نظر من ناشناس يه جوري دوستتو اگاه كن،ترسيم نداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خیانت کارا تعدادشون مشخصه بعد اونا میان هوار میشن رو یه تعداد مشخصی ادم ناحسابی.این وسط یه عده کلا ب ...

از اين لحاظ

هميني ك تو گفتي درسته😂منم عاشقت شدم تا حالا عشق با ي جمله رو نديده بودم ك اونم برام پيش اومد

والا روزی پنجاه تا تاپیک کتک کاریو خیانت میبینیم دیگه عشق با یه جمله که خوبه به عشق با هیچیم باید ایمان بیاریم😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

قيمه هارو ميريزن تو ماستا 

باباهاشونو ميريزن تو اينستا

خيانتو ميريزن تو زندگيا 

مادربزرگا هرروز با پيراهن زير بااسن و رون لخت و كلفت ميان عكس شر ميكنن با كلي فالوور و پسراي جوون بدبخت ك اون زير دارن خودكشي ميكنن 

اصلا ي وضعيه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والا روزی پنجاه تا تاپیک کتک کاریو خیانت میبینیم دیگه عشق با یه جمله که خوبه به عشق با هیچیم باید ای ...

ما هيچ ما نگاه  

ما هيچ ما نگاه    

شما همه چی😗والا با این اوضاع.یهو یکی عاشق بوی شوهر آدم میشه.بیا درستش کن😁

قيمه هارو ميريزن تو ماستا  باباهاشونو ميريزن تو اينستا خيانتو ميريزن تو زندگيا  مادربزر ...

خیلی اوضاع بدیه.باید شوهرمو بشونم تو خونه.خودم برم نان آور خانواده بشم.درم روش قفل کنم😂