اخه میخوام زود لاغر شم.خیلی سوخت و سازم اومده پائین.قبلا دوروز غذا نمیخوردم دو کیلو کم میکردم ولی ال ...
همین گرسنگی کشیدن سوخت و سازو میاره پایین.چون بدنتون اگه چربی و ویتامین کم بیاره از ذخیره ها استفاده میکنه.نتیجه ش بی حالی و ضعف.خشکی و تیره شدن یا رنگپریدگی پوست..ریزش مو و کج شدن چشماتونه...اینطور مواقع وقتی بعد ی مدت غذا ب بدن برسه ب جا اینکه بدن مواد اضافشو مثل چربی و نمک و اینطور چیزاشو دفع کنه..بیشتر ذخیره میکنه تا انرژی ک موقع گرسنگی مصرف کرده جبران بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای واقعا😦اخه نمیدونم چه کار کنم دیگه.چه اندازه بخورم.
ببین همینک در روز از وعده های غذاییت حداقل اندازه۱لقمه کم کنی ب مرور متوجه میشی ک غذات ب نصف رسیده اما با همونم سیر و شارژی...روغن کمتر استفاده کن.مثلا من خودم ب برنجم اصلا روغن نمیزنم.در عوض یکم کره میارم سر سفره...یکم میذارم زیر برنجم فقط در حد این ک خیلی خشک نباشه..مثلا صبحونه ساعت۸الی۹ونیم ناهار ساعت۱..این وسط ساعتای۱۰ونیم۱۱میان وعده بخور.هم ضعف نداشته باشی هم ناهار زیاده روی نکنید..اینطور چیزا..سالم خوردن خیلی بهتر از کم خوردن یا رژیم جواب میده