2777
2789
اخه میخوام زود لاغر شم.خیلی سوخت و سازم اومده پائین.قبلا دوروز غذا نمیخوردم دو کیلو کم میکردم ولی ال ...

همین گرسنگی کشیدن سوخت و سازو میاره پایین.چون بدنتون اگه چربی و ویتامین کم بیاره از ذخیره ها استفاده می‌کنه.نتیجه ش بی حالی و ضعف.خشکی و تیره شدن یا رنگ‌پریدگی پوست..ریزش مو و کج شدن چشماتونه...اینطور مواقع وقتی بعد ی مدت غذا ب بدن برسه ب جا اینکه بدن مواد اضافشو مثل چربی و نمک و اینطور چیزاشو دفع کنه..بیشتر ذخیره می‌کنه تا انرژی ک موقع گرسنگی مصرف کرده جبران بشه‌

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاسفم،نمیخواستم ناراحتت کنم ان شاءالله یه زندگی دوباره و عاااااااالی رو شروع کنی

نه گلم اشکال نداره دیگه چه میشه کرد 

مرسی عزیزم انشاءلله❤

توام به آرزوت برسی و یه شکم صااااف و اندام عااالی داشته باشی اونطور که دوس داری😘😘

همین گرسنگی کشیدن سوخت و سازو میاره پایین.چون بدنتون اگه چربی و ویتامین کم بیاره از ذخیره ها استفاده ...

وای واقعا😦اخه نمیدونم چه کار کنم دیگه.چه اندازه بخورم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
وای واقعا😦اخه نمیدونم چه کار کنم دیگه.چه اندازه بخورم.

ببین همین‌ک در روز از وعده های غذاییت حداقل اندازه۱لقمه کم کنی ب مرور متوجه میشی ک غذات ب نصف رسیده اما با همونم سیر و شارژی...روغن کمتر استفاده کن.مثلا من خودم ب برنجم اصلا روغن نمی‌زنم.در عوض یکم کره میارم سر سفره...یکم میذارم زیر برنجم فقط در حد این ک خیلی خشک نباشه..مثلا صبحونه ساعت۸الی۹ونیم ناهار ساعت۱..این وسط ساعتای۱۰ونیم۱۱میان وعده بخور.هم ضعف نداشته باشی هم ناهار زیاده روی نکنید..اینطور چیزا..سالم خوردن خیلی بهتر از کم خوردن یا رژیم جواب میده

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
نه نمیخام پاشم😆

نمیتونم زورکی تودل توجاشم..😁😊

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ببین همین‌ک در روز از وعده های غذاییت حداقل اندازه۱لقمه کم کنی ب مرور متوجه میشی ک غذات ب نصف رسیده ...

ممنون از راهنمائیت.از فردا سعی میکنم بخورم ولی کم.خدا بهم توان بده

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️