2777
2789

نظرتون چیههه؟ خیلیااا میگن قشنگه ولی خب بازیگر مردش جذاب نیست بنظرم 😐😂 

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

یه فیلم باز به خاطر بازیگر که یه فیلم رو نمیبینه روی محتوا تمرکز کن

باید هم جذاب باشن هم محتواش قشنگ باشنننن در این صورت تو ی روز تمومش میکنم فیلمو😑😂

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چییییی میگی من چند ساله رو این بشر کراشم 🙂🤌از بس کیوته و خوشگل و خوشتیپ خوش هیکل اصلا هر چی خوبان دارن این یک جا داره 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

خدایا شکرت یک هم نظر پیدا کردم

گذاشتم تموم شه بعد ببینم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خدایا شکرت یک هم نظر پیدا کردمگذاشتم تموم شه بعد ببینم

من میگممم اینا میگننن نههه 😐😂

چییییی میگی من چند ساله رو این بشر کراشم 🙂🤌از بس کیوته و خوشگل و خوشتیپ خوش هیکل اصلا هر چی خوبان ...

چ بگویم

من میگممم اینا میگننن نههه 😐😂

منم اطرافم همه میگن خیلی جذابه

من تو دلم:ولی بخدا نیست اونقدرا🥴😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم اطرافم همه میگن خیلی جذابهمن تو دلم:ولی بخدا نیست اونقدرا🥴😂

خصوصاا حالت چشماش خیلی دوست دارم جوری که نگاه می‌کنه اوففف🥲😭😭من دلم نمیاد قسمت آخر رو ببینم

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

خصوصاا حالت چشماش خیلی دوست دارم جوری که نگاه می‌کنه اوففف🥲😭😭من دلم نمیاد قسمت آخر رو ببینم

بیا اینم یکی از جان برکفان ایشون 🥹😂

منم اطرافم همه میگن خیلی جذابهمن تو دلم:ولی بخدا نیست اونقدرا🥴😂

ارهه خداییش😂🤝🏻

بیا اینم یکی از جان برکفان ایشون 🥹😂

😂😂ولی تو پلی لیست بیمارستان بیشتر دوستش داشتم اونجا پزشک بود بیشتر بهش میومد با رو پوش پارتنرش و اعترافشون هم خیلی باحال تر از این بود کلا موضوع سریالش از این بهتر بود 

😂😂ولی تو پلی لیست بیمارستان بیشتر دوستش داشتم اونجا پزشک بود بیشتر بهش میومد با رو پوش پارتنرش و ا ...

اینکه خیلی ترکونده همه میگن نمیدونم خیلی رمانتیک و قشنگه‌و فلان چند تا تیکه ازش دیدم🥲