2777
2789

میخوام برای دخترم تولد بگیرم

با تعداد مهمون خیلی زیاد ۷۰ . ۸۰ نفر...

اما دوست ندارم توی مراسم کادوهارو باز کنیم

میترسم کسی از هدیه ش خجالت بکشه جلوی بقیه.

و میخوام یه جوری از قبل به مهمون ها اطلاع بدم که قرار نیست کادوها توی جمع باز بشه

که یه وقت کسی خودش رو به سختی نندازه و بیش از توانش هزینه نکنه.

نظرتون چیه؟

چی بگم که زشت نباشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم باشم موقع زنگ زدن میگم راضی یه زحمت اصلا نیستیم حضور خودتون خودش کادوعه

فقط دوست داشتیم بیاین دورهمدیگه جمع باشیم 

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

من خودم باشم موقع زنگ زدن میگم راضی یه زحمت اصلا نیستیم حضور خودتون خودش کادوعهفقط دوست داشتیم بیاین ...

اصلا برنامه هدیه و کادو باز کردن نداریم فقط میخوایم دورهم باشیم و خوش بگذره بهمون

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

فقط بگو ممنون از اینکه بیاین خوشحال میشم امشب کنار باشین هدیه اصلا چیزی نگو بیارن یانه اگه خودش ی چیزی گفت بگو نه اصلا من حضور خودتون برام مهم نه هدیه تون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خودم باشم موقع زنگ زدن میگم راضی یه زحمت اصلا نیستیم حضور خودتون خودش کادوعهفقط دوست داشتیم بیاین ...

اوهوم ولی این جمله تعارفیه

و اونا هدیه شون رو میارن

دوست دارم یه جوری بهشون بگم که توی جمع کادو قرار نیست باز بشه

ولی نمیدونم با چه ادبیاتی بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

مراسم تولد رو یجوری برگذار کن که یخ جای خاص محل گذاشتن کادوها باشه مثلا یه میز یا یه گوشه از سالن بادکنک بزن و خودت اول کادو دو ببر اونجا بذار و فیلم بگیر ولی باز نکن بعد بگو همه بیان یکی یکی کادو رو اینجا بذارن که فیلم بگیرم تو فیلمم باشین بعد اتمام کادوها از اونجا پاشین بیان و مشغول کیک و پذیرایی بشین