کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 عنوان خانوما خواب نوزاد بعد چهل روزگی بهتر میشه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 34 پست تازه زایمان کردم ساعت خواب دخترم داغونهبنظرتون بعد چهل روزگی بهتر میشه؟یه پسر دو ساله هم دارم واقعا سخته 1403/10/16 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 افتضاح بود بارداریم ..ولی پسرم ارومه خداروشکر فقط شبا یزره نق میزنه پس ارتباط زیادی به دوران بارداری نداره
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 سعی کن از شوهرت کمک بگیری همین اول تقسیم وظایف کنی مثل من همه چی رو به عهده نگیر که بیچاره میشی. اره ... دقیقا همین الانم اینطوریه پسرم بغل باباش دخترم بغل من چون زود گرسنه اس میشه وقتی بیداره😫😫
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 4622 میدونم دوتا بچه خیلیییی سخت تره ولی قول بهت میدم دخترت یکسالش شد خیلی راحت تر میشیالان مثلا دختر من ... خدا حفظش کنه عزیزم مامانم میگه دخترا به حدی قوی هستن که میتونن به راحتی از پس خودشون بربیان😅😅♥️
patricpatric عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1500 دقیقا همین الانم اینطوریه پسرم بغل باباش دخترم بغل من چون زود گرسنه اس میشه وقتی بیداره😫😫 عزیززززم خدا هم کمکت میکنه نگران نباش انقدر قوی میشی که خودت باورت نمیشه اون آدم سابقی
خورشیدد_درخشاان عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 741 پس ارتباط زیادی به دوران بارداری نداره اتفاقا داره من حالا رو خواب خیلی کار میکردم ب موقع میخوابیدم قبل خواب روتین و اینا داشتم با بچم حرف میزدم لالایی میخوندم ک الان با همون لالایی اروم میشه الگوی خوابو بچه از مادر میگیره اگ وقتی تو شکمتع سعی کنی بهتر میشه