2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون خیلی تنها بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 38 پست
در نهایت کل مسئولیت های فرزند با مادره... نباید به کسی امید بست.

من خودم روزای بعدش از پس خودم بر اومدم ولی روز اول به شوهرم مرخصی ندادن بچه گریه شد اروم نکیشد مادرمم نمیتونست بغلش کنه هر چی زور زدم پاشم ارومش کنم نتونستم نشیتم همراش کلی گریه کردم ...

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا کسی رو جز شوهرم ندارمفردای زایمان رفتم خونه و همه کارامو مجبور بودم خودم بکنمبیمارستان هم شوه ...

اره من هر چی تجربه تا الان تو بارداری و بچه داری هست خودم تنهایی بدست اوردم هیشکی نگف. کجا چیکار بکن ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در نهایت کل مسئولیت های فرزند با مادره... نباید به کسی امید بست.

ولی مادر به تنهایی براش خیلی سخت میشه خیلی 

من چون کسی رو ندارم دیگه به بچه دوم فکر نمیکنم 

شوهرم کوچکترین کمکی تو بچه داری بهم نکرد منم بهش گفتم اگرم تو بچه بخوای من دیگه نمیارم

پرستار همراه واسه خونه هم میاد؟

بله . توی گوگل شهرتو سرچ کن بزن شرکتهای خدمات بیمار و سالمند در ..‌. راحت پیدا میکنی . هم بیمارستان میان هم خونه . به این کارها هم واردن من برای مادرم که بستری بود گرفتم دور از جون شما کامل وارد بود که یه مریض رختخوابی رو چه جور باید نگهداری کرد . چیزایی که حتی ما تجربه نداشتیم بلد نبودیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوبه باز شوهرت بوده من شوهرمم پیشم نبود خونمون پنج ساعت دوره من شهر مامانم اینا زایمان کردم ولی برام ...

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزم 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله . توی گوگل شهرتو سرچ کن بزن شرکتهای خدمات بیمار و سالمند در ..‌. راحت پیدا میکنی . هم بیمارستان ...

خب جوونن یا سالخورده راستش این زوزا اعتمادی نیست ادم غریبه راه بده به حریم خونش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی مادر به تنهایی براش خیلی سخت میشه خیلی من چون کسی رو ندارم دیگه به بچه دوم فکر نمیکنم شوهرم کوچک ...

اره دقیقا درست میگی. منم خورد شدم زیر بار تنهایی بزرگ کردن بچه .. ولی ماها که فکر بچه دومیم بخاطر اینه که درد تنهایی رو چشیدیم نگران تنهایی بچه مونیم.. وگرنه کی دوس داره دوباره زجر بارداری و زایمان اونم دس تنها رو دوباره تجربه کنه

اره دقیقا درست میگی. منم خورد شدم زیر بار تنهایی بزرگ کردن بچه .. ولی ماها که فکر بچه دومیم بخاطر ای ...

دقیقا من خیلی استرسشو دارم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40