2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون خیلی تنها بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خانواده م خیلی دورم. موقع زایمان خودم و همسرم بودیم. بچه م رو خانواده هامون یک ماه و نیمگی دید ...

زایمانتون طبیعی بود ؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب جوونن یا سالخورده راستش این زوزا اعتمادی نیست ادم غریبه راه بده به حریم خونش

نه جوون انچنان هست نه پیر انچنان . متوجه منظورت هستم ولی این شرکتا در حد دو سه روز کار معتبرن . مثل مثلا اونا که کارگر میارن واسه تمیز کاری البته که خودتم بالاخره حواستو باید جمع کنی ولی از نظر اخلاقی به نظر من که قابل قبول بود و این که مسئولشون هر روز بعد اتمام شیفت پرستار زنگ میزد که ازش راضی هستید یا نه یا مثلا خودش باشه یا عوضش کنم . میگم اگر شرکت معتبر پیدا کنی انقدرا بی حساب کتاب نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه من سنمم رفت بالا تا بخودم بجنبمنگران سنمم هستم

ایشالله به زودی نتیجه میگیری عزیزم پیاده روی کن حتما اصلاح سبکم داشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه جوون انچنان هست نه پیر انچنان . متوجه منظورت هستم ولی این شرکتا در حد دو سه روز کار معتبرن . مثل ...

اینجا نمیدونم هست از این شرکتا یا نه بنظرم واسه دو سه روز بیان و هربارم عوض بشه ینفر ثابت نباشه بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا نمیدونم هست از این شرکتا یا نه بنظرم واسه دو سه روز بیان و هربارم عوض بشه ینفر ثابت نباشه بهتر ...

سرچ کن اگر شهر بزرگی هست من شیرازم . الحمدلله که برای دل خوشی و زایمان داری میپرسی منم تا مادرم بیمار نشد خیلی چیزا اصلا نمیدونستم وجود داره بعضی چیزا به تجربه هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚