2777
2789
عنوان

تنها باری که تو عمرم از انسان ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 80 پست
منم اول همین‌فکرا میکردم تا وقتی که درمورد دستکاری شارژر و استانه تحمل برق گرفتی بچه میپرسید دستکاری ...

والا فکر کنم بیشتر میخواسته یجوری که به بچه آسیبی وارد نشه زنشو تنبیه کنه که حرفشو گوش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فکر کنم بیشتر میخواسته یجوری که به بچه آسیبی وارد نشه زنشو تنبیه کنه که حرفشو گوش کنه

بازم چیزی از بد بودن قضیه کم‌نمیکنه ۶۰ میلی امپر یه انسان بزرگ سال رو میکشه 

بازم چیزی از بد بودن قضیه کم‌نمیکنه ۶۰ میلی امپر یه انسان بزرگ سال رو میکشه

چی بگم ولی ۴ تا سوال کرده نمیشه قضاوت کرد فکر نمی‌کنم پدری تعمدا همچین کاریو بکنه، 

در مورد رفتارش با بچه ام شما هر روزشو ندیدی که شاید اون روز از نظر روانی بهم ریخته بوده، من یه مادر صبور و خوش حوصلم یوقتایی واقعا حوصله شیطنت بچمو ندارم یکم حالم خوب نباشه چه برسه به یه مرد که ظرفیت کمتری داره

در کل ذهنتون رو آزاد کنید فکر نمی‌کنم اونطوری باشه که شما تفسیر کردید

ببخش عزیزم گفتم تعریف کنیی🥲💔شرمندهدعا میکنمزوده زود خوب شیچند سالته؟؟؟

نه بابا خواهش میکنم

۲۸

آخرین باری که این آقا رو دیدم زن و بچه هم داشت باور کن پنیک شدم و اصلا یعنی دیگه دست و پامو مال خودم نیست به همسرم هم گفتم گفت چرا همون موقع نگفتی گفتم نمیتونم حرف بزنم اصلا دهان من باز نمیشه....تا فرداش گریه میکردم

دلم میسوزه اصلا من نمی شناسمش 

تو هم نمی شناسیش؟تازگی هم تو رو دیده؟تو چکار میکنی؟

نمیشناسم 

ن اخرین بار دوسال میش بود تو ماشین با زنش بدبخت زنش چادریه بیجاره بود داد زدم فحش دادم همجین ترسید منو دید 

وای زنش نفهمید 

من فقط از تعجب و ترس شاخ درمیارم 

تو هم نمی شناسیش؟تازگی هم تو رو دیده؟تو چکار میکنی؟

اننننننقدم پرو و نترسه اخه پیکنیک بودیم چارو گرفتم دستم پاشدم وایسادم ک اگ خواست حمله کنه یا گوشی بزنه بترسونمش بعد ۱۱۰ دیقه نشیته بود ککشم نمیگزید ب بابامم زنگ زدم اومد بازم نمیترسید حروم لقمه 

خدا میدونه چندنفرو بدبخت کرده تجاوز کرده یا کشته خدا عالمه

نمیشناسم ن اخرین بار دوسال میش بود تو ماشین با زنش بدبخت زنش چادریه بیجاره بود داد زدم فحش دادم همجی ...

اوه مواظب خودت باش...

منم فکر میکردم منو میخواد بزده.....خیلی وحشتناک بود واقعا نفرینش کردم و پول گذاشتم برای قران خدا جوابش بده