2777
2789
عنوان

کی به اینستا وارده☹️

130 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اینستاگرامم رو پاک کردم و میخام دوباره نصب کنم رمز یادم رفته گزینه فراموشی رمز رو هرچقدر میزنم چیزی نمیاد کسی میدونه باید چیکار کنم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز رو فراموش کردم گزینه فراموشی رمز رو هرچقدر میزنم صفحه باز نمیشه که بتونم بازیابی کنم

ینی هیچ صفحه ای باز نمیشه ؟ مگه میشه ؟ باید یه پیغامی اروری چیزی بگه دیگه .. اگه میتونی از همون صفحه اسکرین بگیر بفرست ببینم تا بتونم بهتر راهنماییت کنم 🙏🏻 ولی یه راهکار دیگم باز میگم نقطه دستیابی گوشیتو تغییر بده، اگه با فی.لتر شکن وصل میشی عوضش کن یا آپدیتش کن اگه نه نتتو خاموش روشن کن بزار رو حالت هواپیما، حافظه کش اینستاگرامتو پاک کن، اینکارارو انجام بده گوشیم یه ریست کن بعد همه اینایی ک گفتم اگه درست نشد با یه خط دیگه امتحان کن مطمئن شو که فی.لتر شکنت درست کار میکنه تستش کن 🙏🏻 اینکارارو انجام بدی به قول نورالدین خانزاده به احتمال صدی ب نود درست میشه 👍😄

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ینی هیچ صفحه ای باز نمیشه ؟ مگه میشه ؟ باید یه پیغامی اروری چیزی بگه دیگه .. اگه میتونی از همون صفحه ...

نه هیچی باز نمیشه فقط دایره میچرخه و دوباره میاد رو همون صفحه ریست و اینا که گوشی رو همین امروز خریدم فکر نکنم مشکلی باشه ولی فیلت ر رو عوض کنم خدا کنه بشه🥲

نه هیچی باز نمیشه فقط دایره میچرخه و دوباره میاد رو همون صفحه ریست و اینا که گوشی رو همین امروز خرید ...

اره حتما میشه یادت باشه همه اون چیزایی ک گفتمو انجام بدی چون همین مشکلو خونوادمم داشتن براشون درست کردمو جواب گرفتن تو هم امیدوارم مشکلت رفع شه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره حتما میشه یادت باشه همه اون چیزایی ک گفتمو انجام بدی چون همین مشکلو خونوادمم داشتن براشون درست ک ...

با فی لتر شکن جدید صفحه میاد ولی مینویسه مشکلی پیش امد و بازیابی نمیکنه🥲