2777
2789
عنوان

شياف پروژسترون و امپول پروژسترون

641 بازدید | 24 پست

سلام خانماي باردار كسي هست كه لكه بيني و مشكل نداشته باشه و سابقه سقط هم نداشته باشه اما دكتر بهش شياف و امپول پروژسترون بده؟ هفته ٥ بارداري ام كلي امپول و شياف داده بهم دكتر شبي يكي امپول و يكي شياف تا هفته ١٢ م 

تعجب كردم اخه من كه چيزيم نيست نگران شدم بايد استفاده كنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پزشک گفته که خب باید استفاده کنید،قلب تشکیل شده بود؟از دکترتون بپرسیدشاید بعد از مدت کوتاهی قطع ...

هفته ي ٥ هستم نه قلب هنوز تشكيل نشده 

دكترم كفت تا هفته ي ١٢ هرروز اخه من نه لكه بيني دارم نه هيچي اينهمه دارو هيچ ضرري نداره؟؟ اونم پروژسترون كه هورمونه!

عزیزم از یه دکتر دیگه مشورت بگیرنگران نباش ولی من شنیدم زیر هشت هفته اینا نباید استفاده کنی

اره من خودم تعجب كردم فردا دكترمو دارم عوض ميكنم پيش يكي ديگه ميرم ببينم اون چي ميگه با عقل و منطقم جور در نمياد ابنهمهههه امپول و قرص

آمپول شبی یکی مگه میشه!یه دکتر دیگه برو حتما

٦٥ تا امپول نوشت همه رو خريدم حتي تا دم تزريقاتي هم رفتم اما نزدم شك كردم گفتم وقتي سالمم چرا بايد اينهمه امپول و اينهمه شياف بزنم اخه به چه دليل حتي براي محكم كاري هم باشه منطقي نيست

٦٥ تا امپول نوشت همه رو خريدم حتي تا دم تزريقاتي هم رفتم اما نزدم شك كردم گفتم وقتي سالمم چرا بايد ا ...

اگه مشکلی نداری که دکترت واقعا عقلش کمه،منی که خونریزی داشتم خون پشت جفتم بود با گروه خونی منفی چهارتا آمپول داده هفته ای یکی با شیاف حتما دکترت رو عوض کن

اگه مشکلی نداری که دکترت واقعا عقلش کمه،منی که خونریزی داشتم خون پشت جفتم بود با گروه خونی منفی چهار ...

اصلا تعجب كردم دكترم متخصص نازايي هست ميگم شايد براي همين منو بسته ب امپول و شياف شايد انقدر نازا و نا بارور ها طفلكيا پيشش رفتن مني كه ناباروري ندارم هم ب دارو منو بسته

حالا ب نظرتون اين سه روزي كه شياف گذاشتم خطر داشته؟ فقط شياف گذاشتم امپولو فعلا نزدم خريدم اما نزدم 

شاید اشتباه متوجه شدین،مجدد از پزشکتون بپرسید و یا از پزشک دیگه ای بپرسید

اخه تازه اوایل بارداری هستین و این همه دارو،عجیبه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱