2777
2789
عنوان

شياف پروژسترون و امپول پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 24 پست
اصلا تعجب كردم دكترم متخصص نازايي هست ميگم شايد براي همين منو بسته ب امپول و شياف شايد انقدر نازا و ...

نه خطر نداره فردا حتما پیش یکی دیگه نوبت بگیر بعضی دکترا وسواس دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشتباه متوجه شدین،مجدد از پزشکتون بپرسید و یا از پزشک دیگه ای بپرسیداخه تازه اوایل بارداری هستی ...

دوباره رفتم مطب كفت براي محافظت از جنين اينكارو ميكنيم 

منم تعجب كردم دكترمو عوض ميكنم اينهمه دارو اصلا خوب نيست ب حاش چهارتا مكملي چيزي ميداد

شاید نسخه تو رو اشتباه بایکی دیگه نوشته برو حتما بپرس ما که احتمال زایمان زودرس داریم آمپول رو هفته ...

بعد اصلا تو هفته هاي اول ميگن اينهمه دارو خوب نيست 

بعد اصلا تو هفته هاي اول ميگن اينهمه دارو خوب نيست

تا هشت هفته ک قلب تشکیل بشه شیاف نمیدن کلا فقط میگن استراحت کن 

دکترت رو عوض کن احتمالا حواسش پرت بوده بایکی دیگه داروهاتو اشتباهی داده

تا هشت هفته ک قلب تشکیل بشه شیاف نمیدن کلا فقط میگن استراحت کن دکترت رو عوض کن احتمالا حواسش پرت بود ...

اره فقط الان سه روزه شیاف گذاشتم ممکنه جلو‌تشکیل شدن قلبو بگیره؟

نه بخاطر اون نیست شیاف نمیدن تا خدای نکرده اگه قلب تشکیل نشد جاش سفت نباشه و سقط راحت بشه

اها متوجه شدم گلم 

میگم من با اسنپ اپمدم خوته انقدر بد رانندگی کرد رحمم تیر میکشه ب نظرت شیاف بذارم ؟ اخه دکترمو عوض کردم دیروز رفتم گفت نه شیاف ن امپول فعلا نیاز نداری

اها متوجه شدم گلم میگم من با اسنپ اپمدم خوته انقدر بد رانندگی کرد رحمم تیر میکشه ب نظرت شیاف بذارم ؟ ...

یکم استراحت کن اگه دیدی دردش آروم‌نشد  شیاف بزار با یبارچیزی نمیشه  این دو هفته رو بیشتر مراقبت کن تا قلبش تشکیل بشه بعدش تو سونو ببینی طول سرویکست چنده  پله خیلی بالاپایین نشو وسیله سنگین برندار دمنوش گرمیجاتم نخور