2777
2789
عنوان

کمک مالی به پارتنر نظرتون چیه

325 بازدید | 15 پست

دوستان من نزدیک ۳ سال هستش که با اقایی در ارتباط هستم و اسفند قرار و مدار عروسی داریم. 

ایشون توی این ۳ سال هیچ چیزی برای من کم نزاشتن و همیشه بهترین هارو برام تهیه کردن، از نظر عاطفی هم بع نوعی باهام رفتار کردن که هیچ کمبودی نداشته باشم. 

حدودا ۱ ماه هستش که شرکتی که توش کار میکنن بخاطر تحریم حقوقشون رو کم و بیش میده و ایشون دچار بحران مالی شدن، شب ها تو اسنپ کار میکردن ولی متاسفانه ماشین خرج باز کرد، اواسط ماه پیش ۸ میلیون بهشون قرض دادم و قرار شد برج آینده که حقوق گرفتن مبلغ رو پرداخت کنن. 

امروز با خواهرشوهرم صحبت میکردم، گفتم محمد امروز اصلا حوصله نداشت، هرچی می گفتم چیشده، چیزی نمیگفت، تا اینکه خواهرش گفت ماشین حدود ۵ تومن خرج باز کرده..... 

بنظرتون بهش قرض بدم؟!  یا بزارم این مورد رو خودش حل کنه؟! 

(از خانواده مطمعنم قرض نمیکنه، دلمم نمیخواد دستش جلو غزیبه باز بشه، از اونطرفم میگم نکنه قرص بدم بد عادت بشه؟!) 

شما جای من بودید چیکار میکردید؟ 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

این‌چجور میخاد بیاد خواستگاری تو خرج خودش و ماشینش مونده

اگه لنگ شوهر کردنی اره همینطور حمایت کن 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌چجور میخاد بیاد خواستگاری تو خرج خودش و ماشینش موندهاگه لنگ شوهر کردنی اره همینطور حمایت کن

این چه طرز صحبت کردنه؟ 

ماه پیش همه سرمایه مون رو دادیم طلا، چه من چه ایشون الان صفر صفریم

از نظر من خوبه که بدی

بنظرتون بعدا پر توقع نمیشه؟! 

واقعیت هرچی داشتیم و نداشتیم ماه پیش دادیم طلا.... 

الان هر دومون تقریبا صفریم

بنظرتون بعدا پر توقع نمیشه؟! واقعیت هرچی داشتیم و نداشتیم ماه پیش دادیم طلا.... الان هر دومون تقریبا ...

بنظر من وقتی میگی همه جوره خوب بوده ، اینجا به حمایتگر بودنت پی میبره نه اینکه پر توقع بشه عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

این چه طرز صحبت کردنه؟ ماه پیش همه سرمایه مون رو دادیم طلا، چه من چه ایشون الان صفر صفریم

دیگه شما سیاستت اینطوریه

حتما راضی از این کار

نظر خواستن نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

این چه طرز صحبت کردنه؟ ماه پیش همه سرمایه مون رو دادیم طلا، چه من چه ایشون الان صفر صفریم

بهتره طلاهاشون بفروشه. من مردی که از زن پول بگیره رو به هیچ عنوان قبول ندارم حتی اگه بحث مرگ و زندگیش باشه نباید بگیره

بهتره طلاهاشون بفروشه. من مردی که از زن پول بگیره رو به هیچ عنوان قبول ندارم حتی اگه بحث مرگ و زندگی ...

اخه طلاها دست منه، منم دلم نمیاد بخاطر ۴/۵تومن طلا بفروشم... 

پس نظر شما اینه که ندم؟ 

من جای شما بودم همون اولی رو هم قرض نمیدادم. ایشون نباید پول شما رو قبول می‌کرد

البته ایشون نخواستن اصرار من بود، ولی خب تاپیک گذاشتم نظرات شماروهم بدونم، پس بهتره ندم؟ 

البته ایشون نخواستن اصرار من بود، ولی خب تاپیک گذاشتم نظرات شماروهم بدونم، پس بهتره ندم؟

عزیزم چرا اصرار کردی؟ دیگه این کارو نکن شاید الان قبول کنه ولی اگه قصدتون ازدواجه به مشکل میخوری