2777
2789
عنوان

🌹فریز تخمک دخترای مجرد 🌹

489 بازدید | 20 پست

سلام خواهرا من مجردم تا حالا رابطه نداشتم سی سالمه گفتن از طریق لاپاراسکوپی میشه تخمک هات رو فریز کنی سن طلایی ش زیر ۳۵ سال هست کسی تجربه داره ؟

تبلیغات چی ها لطفا پست نذارن اینجا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه واسه چی میخای اینکارو کنی

میخوام ذخیره نگه دارم بعدها اگر دیر خواستم بچه دار شم ب مشکل نخورم فامیل ما تو ۴۵ سالگی ازدواج بچه دار شد ۲ سال بعد ازدواجش فکر کنم فریز کرده بود 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

عزیزم . لاپاراسکوپی یکی از روش‌های فریز تخمک‌هاست که معمولاً برای حفظ باروری انجام میشه. که بهترین زمان برای این کار تا قبل از ۳۵ سالگیه چون کیفیت و تعداد تخمک‌ها در این سن بهتره

بعضی دکترا هم واژینال عمل میکنن ولی نامه از دادگاه میدن. اگه هزینشو داری خیلی خوبه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
میشه ولی رضایت پدر لازمه فک کنمهزینه نگهداریش چنده؟

نمی دونم نپرسیدم ولی شنیدم مرکز خصوصی ۷۰ دولتی ۳۰ 

بعضی دکترا هم واژینال عمل میکنن ولی نامه از دادگاه میدن. اگه هزینشو داری خیلی خوبه

ن من چون باکره م نمی تونم واژینال فقط لاپراسکوپی رو می تونم انجام بدم 

سالی؟

ن کلا این قیمت رو شنیدم ۷۰ تخمک کشی و نگهداری اینا با هم دیگه 

نامه هم که بهت میدن

ن خوشم نمیاد برم پزشکی قانونی و این داستانا همین لاپاراسکوپی رو راحتترم