2777
2789
عنوان

دوراهی ادامه یا انصراف

126 بازدید | 20 پست

بچه ها من یه دختر ۷ ماهه دارم که تاحالا فقط شیر خودم را خورده غذای هم میخوره ولی خیلی کم حالا من ارشد دانشگاه دولتی قبول شدم که فقط پنج شنبه هاست از صبح تا ۵عصر  حالا اگر بخوام برم باید شیر بدوشم مامانم بهش بده ونهایت ظهر ها یک ساعت که بیکارم بیام پیشش از طرفی میترسم از نظر عاطفی بچم آسیب ببینه چون خیلی بهم وابستس از طرفی میگم نکنه هفته ای یک روز شیشه بخوره دیگه سینم را نگیره شما بودید چیکارمیکردید 

نیلوفر هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به درس برس عزیزم یه روزه هیچی نمیشه . خودتو اسیر نکن بعدا پشیمون میشی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

به نظرم برو بری دخترت در آینده بیشتر بهت افتخار میکنه و اینکه یک روز در هفته که چیزی نیست واقعا وقتی ...

جدی میگی من همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه بچم دنبالم بگرده میدونی یکم زیادی احساساتیم

نیلوفر هستم  
نمیرفتم. درس خیلی خوبه ولی بچه مهم تره. اون طفلک انتخاب نکرده که به دنیا بیاد. حالا فکر کن الان ارشد ...

شاغل که هستم ولی خب میگم کلا یه روزه 

نیلوفر هستم  
جدی میگی من همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه بچم دنبالم بگرده میدونی یکم زیادی احساساتیم

من همیشه ناراحتم که مامانم به خاطر من از کارش انصراف زد 

همش میگم اگر میرفت سرکار موفق تر بود پرستیژ بیشتری داشت و... مطمئن باش ۱۰ سال دیگه اگه نری ارشد به خاطر دخترت بنده خدا عذاب وجدان میگیره مثل الانِ من😅

با سلام و احترام دانشجو ارشد بودم سال ۹۴ دخترم شیرخوار باردار شدم بچه دوم ۹۶بچه سوم ۱۴۰۰ کارمند بودم ...

به بچه هات آسیبی وارد نشد ؟ میتونی براشون وقت بذاری عزیزم

نیلوفر هستم