2777
2789
عنوان

🌹فریز تخمک دخترای مجرد 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 20 پست
شاید ازدواج کردی به این زودیاخه چجوری روت میشه به بابات بگی میخای بری فریز تخمک؟؟

هیچ مشکلی نداره عزیزم کار بدی نمی کنم ک الکی خجالت بکشم مردم هزار تا کار می کنم تو جامعه خدا رو شکر من زندگی لازمی داشتم  بعدم قرار نیست من چیزی بگم مامانم میگه بعدم نمی دونم نامه پدر شما داری میگی من ک چیزی نشنیدم راجع بهش 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مشکلی نداره عزیزم کار بدی نمی کنم ک الکی خجالت بکشم مردم هزار تا کار می کنم تو جامعه خدا رو شکر ...

خب عمل انجام میدن دیگه

رضایت پدر شرطه 

یعنی بابات باید بیاد رضایت بده تا تو عمل شی

بنظرم فعلا صبر کن شاید ازدواج کردی

سنی هم نداری که ازدواج کنی با یکی دوبار نزدیکی بدون جلوگیری حامله میشی

خب عمل انجام میدن دیگهرضایت پدر شرطه یعنی بابات باید بیاد رضایت بده تا تو عمل شیبنظرم فعلا صبر کن شا ...

رضایت پدر برای زیر ۱۸ ساله من سی سالمه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
فرقی نداره واسه خانوم ها مجرد باشن پدر و داداشمتاهل باشن شوهر باید بیاد رضایت بده تا عمل شن

اطلاعات غلطه عزیزم شوهر و پدر خیلی فرق دارن ب  برادرم هم ک اصلا مربوط نمیشه