2777
2789
عنوان

برگشتن اکس

112 بازدید | 15 پست

بچها کسی ک بعد از یکسالوچندماه برمیگرده و ادعا داره تو این مدت دورادور پیگیرم بوده و حواسش بوده بهم 

اما خجالت کشیده بهم پیام بده و ترسیده بیاد جلو

و اینکه با کس دیگه ای تو رابطع نرفته بعد از من 

شما باشید بهش فرصت میدید؟

یجورایی ادم خوبیه اما سادس 

و اینکه نزدیک به دوسال تو رابطه بودیم و همچی خوب بودو الکی الکی دیدیم همچی تموم شد و خونواده هاعم در جریان بودنو همچی خوب پیش میرفت خلاصه

عقیدم اینه کسی ک یبار رفته راه رفتنو یاد گرفته و برای بار دومم میتونه بره پس قطعا فرصت دوباره نمیدم و برای خدم ارزش قائل میشم نمیخام برای بار دوم بدبختی رو ب خدم قالب کنم

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقیدم اینه کسی ک یبار رفته راه رفتنو یاد گرفته و برای بار دومم میتونه بره پس قطعا فرصت دوباره نمیدم ...

بعد بنظرت برای همه رابطه ها باید همینطور باشه و برنگشت؟یعنی حتی اگه یه رابطه هم خوب بوده و الکی تموم شده هم نباید برگشت؟

بعد بنظرت برای همه رابطه ها باید همینطور باشه و برنگشت؟یعنی حتی اگه یه رابطه هم خوب بوده و الکی تموم ...

من ب هیچ رابطه ایم چ خوب چ بد چ الکی چ با دلیل تموم شده باشه فرصت دوم ندادم و نمیدم

و حتی اگ الان ک شوهر دارم ی اشتباه ازش ببینم شده با۱۰با بچه طلاقمو میگیرم و میرم هیچ فرصتیم نمیدم

بنظر من نمیشه گفت اصلا نباید برگشتبه خیلی چیزا بستگی دارهاگر همو دوست دارین دوباره فرصت بدین

اره خودمم چون دودل شدم اومدم نینی سایت چون واقعا رابطمون مشکل انچنانی نداشت 

تنها ترس من اینه اون پسر هیکلیو قدبلندو تغریبا خشگلیه با صدای مردونه و رفتاراش واقعا مردونس همیشه تو محل کارش دخترا کشش دارن باهاش هم صحبت بشن هرچند خودش محل نمیده 

خب پس شما یه نسخه رو واسه همه میپیچین🥲😐

خب ببین من تو رابطه هام هیچوق هیچ اشتباهی ازم سر نزده

همیشا طرفم رفته حالا یا با دلیل یا بی دلیل 

هروقتم رفتن مث سگ پشیمون شدن و برگشتن

یبار فرصت دادم چوبشو خوردم

باز دادم بازم چوبشو خوردم

عه اون پس یاد گرفدم ب خدمم فرصت دوم ندم چ برسه ب بقیه

خب ببین من تو رابطه هام هیچوق هیچ اشتباهی ازم سر نزدههمیشا طرفم رفته حالا یا با دلیل یا بی دلیل هروق ...

اره خب اگه چندبار ضربه خورده باشی حق داری فرصت ندی👌🏻

اره خودمم چون دودل شدم اومدم نینی سایت چون واقعا رابطمون مشکل انچنانی نداشت تنها ترس من اینه اون پسر ...

به نظرم ربطی به ظاهر نداره

بهترین ظاهرم داشته باشه اگر آدم حسابی باشه و متعهد باشه رابطه امنیت داره

گدای در خانه حسینم❤