2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره برم خونه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 58 پست
بچه داری؟ببین اون میخواد خودت بری سری بعد حرفی بشه میگه خودت اومدی

اره ی پسر ۴ سال و نیمه 

عزیزم من دوشبه باهاش حرف میزنم چطوری بهش بگم چیزی خب نمیزنی بنامم لااقل دل مادر و پدرمو بدست بیار تا برگردم؟توروخدا بگو کپی کنم بفرستم براش

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم گفت من زندگی که باشرط باشه رو نمیخوام گفت همینجوری برگرد گفت فقط ی اگه مهریتو ببخشی بهت حق ...

چرا این ادمو میخوای فقط بهم بگو چرا 

مهرتو بزار اجرا پدرش در بیاد چ پررو میگ مهرتو ببخش حق طلاق بدم بگو بیلاخ 

بگو همونجوری ماشین زدی ب نام خالت بزن ب نام من نمیخای هم خوش امدی پسر برا من ریخته همینجوری روک بگو 

بعش بگو هر زنی بگیری با این اخلاقت باهات نمیمونه 

ولی من زندگی بسازم دهنت وا بمونه 

بعدشم براش بنویس بزن ب چاک برو جایی ک لیاقتته 

من جات بودم همینکارو میکردم خواهرم 

اینده خوبی میتونی برا خودت بسازی مگ چی کم داری ک با این ادم بسازی ی عمر خودتو بدبخت کنی 

چرا این ادمو میخوای فقط بهم بگو چرا مهرتو بزار اجرا پدرش در بیاد چ پررو میگ مهرتو ببخش حق طلاق بدم ب ...

اره واقعا خاک برسرمن نمیدونم عاشق چیه این بشرم بااینهمه ظلم و کتک ناحق که خوردم ازش اونم میدونه دوسش دارم داره سواستفاده میکنه متاسفانه

اره واقعا خاک برسرمن نمیدونم عاشق چیه این بشرم بااینهمه ظلم و کتک ناحق که خوردم ازش اونم میدونه دوسش ...

چی ازت مونده تا اینجا کتک خوردی لذت بردی با اخلاقاش حال کردی جوونیتو داری برای اینا میدی ارزش داره تا پیریت اینهمه ظلمو تحمل کنی 

ک و ن لق عشق کلی کیسای خوب هس برای عاشقی کردن زندگیتو بکوب از نو بساز میدونم سخته ولی میشه 

منم طلاق گرفتم والا اولش سخت بود میگفتم کاش با اعتیاد کاش با بی پولی کاش با اخلاق تندش میساختم ولی ی سال ک گذشت باز عاشق شدم باز زندگیم قشنگ تر شد الان تو امنیتم 

درکت میکنم فقط ی سال قلبتو ساکت کن با مغزت برو جلو 

چی ازت مونده تا اینجا کتک خوردی لذت بردی با اخلاقاش حال کردی جوونیتو داری برای اینا میدی ارزش داره ت ...

الهییی خوبه که الان خوشبختی عزیزم خوشحال شدم برات دوباره ازدواج کردی؟ ازهمسرسابقت بچه داشتی؟ الان که گفتی زندگیت خوبه الهی شکر کاش منم دل و جرات داشتم و جدامیشدم 

الهییی خوبه که الان خوشبختی عزیزم خوشحال شدم برات دوباره ازدواج کردی؟ ازهمسرسابقت بچه داشتی؟ الان که ...

نه مگ مغز خر خوردم ازدواج کنم نه بچه نداشتم عاشق ی ادم شدم خیلی سال باهامیم ولی مشکل داریم 

جداشو هر چی زندگیت باشه بازم بهتره تحمل ادمو پیر میکنه 

نه مگ مغز خر خوردم ازدواج کنم نه بچه نداشتم عاشق ی ادم شدم خیلی سال باهامیم ولی مشکل داریم جداشو هر ...

اره عزیزم همینه بخدا ازاسترس وناراحتی هیچی ازم نمونده

همیشه خودمودست کم گرفتم که اینجوری سرم اومد خواهر حالا ازاین به بعدش خودخواه میشم

من شوهر سابقم منو انقد اذیت میکرد همیشه بهم میگفت تو پوخی نیستی هیچ گوزی نیستی انقد بهم گفته بود باورم شده بود 

من شوهر سابقم منو انقد اذیت میکرد همیشه بهم میگفت تو پوخی نیستی هیچ گوزی نیستی انقد بهم گفته بود باو ...

ای خدا ورشون داره خودش هیچ گهی نبوده خاک برسر 

بخدابرامنم همینه خیرندیده

احمقن احمقققق

عزیزم مهریتو گرفتی یابخشیدی؟

بنظرت برااینکه راحت جدابشم مهریه رو ببخشم وحق طلاق بگیرم پشیمون میشم؟