2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره برم خونه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 58 پست
عزیزم مهریتو گرفتی یابخشیدی؟بنظرت برااینکه راحت جدابشم مهریه رو ببخشم وحق طلاق بگیرم پشیمون میشم؟

ببین من پنج تا سکه مهرم بود ارزش نداشت ازش بگیرم و طلاقم کلی طول بکشه بخاطر همین توافقی طلاق گرفتیم ولی اگر مهریم زیاد بود داشتم براش 

مهریتو اصلن نبخش من پشیمونم همش میگم کاش یکم صبور بودم همون پنج تارو میگرفتم ولی انقد زجرم داده بود میخواستم سریعتر جداشم 

ببین من پنج تا سکه مهرم بود ارزش نداشت ازش بگیرم و طلاقم کلی طول بکشه بخاطر همین توافقی طلاق گرفتیم ...

اها ممنون عزیزم من مهریم ۱۱۴ تا سکه هس گذاشتم اجرا اعسار زد ولی وکیلم بهگخاطردروغایی که گفته بود تونست کاری کنه اعسارش رد بشه ولی دوباره شوهرم میتونست درخواست اعسارمجدد بده و تا دوشنبه وقت داره دیگه نمیدونم چی بشه ولی دوتا ماشینشو زده بنام خالش و مامانش و درامدشو هم میریزه تو کارت مامانش ولی نمیشه اینارو دیگه کاری کرد

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیلتو بگو هر جوری شده بگیره بلاخره حقته باید قسطی هم شده بهت بده

ارع همین کارو میکنم ممنون عزیزم اروم شدم باهات صحبت کرذم بخدا

فداتشم هر موقع دلت گرفت تو همین تاپیک ی ریپ بزن باهم حرف بزنیم

چشم دورت بگردم حتما خیلی خوشحال میشم عزیزم بیشترباهم صحبت کنیم  

تادوشنبه معطلش کن امیدبهش بده که مثلا آخرهفته برمیگردی که نتونه اعساربزنه بعدش دیگه یه بهانه ای جورکن بزن زیرش بگو خونوادم راضی نیستن واگه منو میخوای اول اینکه یچیزی به نامم کن تامنم دلم قرص بشه که برات مهمم بتونم بادل قرص برگردم داخل زندگیت وبلندمیشی میای دنبالم اونم تنها نه بابزرگترت 

بعدم بهش بگو بهت حق انتخاب دادم منت بزار سرش بگو بااینکه من اینهمه پول وکیل و دادگاه ایناکردم ولی بازم بهت گفتم بیخیالش میشم اما به شرطی که توهم دوقدم برداری

ودراخراگه نخواست بیاد دنبالت پاتو دیگه نزار توخونش دیگه جوابشم نده کسی حق نداره دست روی تو بلندکنه اینو یادت باشه 

اگه خواهر خودمم بودهمینایی که الان بهت گفتمو بهش میگفتم

انشالله همه چی به نفع توپیش بره♥️

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
الاهی فداتون بشم من مرسی ممنونم چشم عزیزم

خدا نکنه عزیزدل

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن