2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین

81 بازدید | 13 پست

دوستان خیلی به کار نیاز دارم یه جاییم واس استخدام رفتم،مشکلم اینه موقعی که با همسرم اختلاف داشتم و رسمی جدا نشده بودیم رفتم و اونجا متاهل نوشتن مشخصاتمو الان جدا شدم مراحل آخره و بازم قراره مدارک بخوان دعا کنین به جدا شدنم گیر ندن

خیلی دلم گرفته 

دعا کنین کارم جور شه،و یکی که خونواده دوست و خداییه بیاد و ازدواج کنیم 

خیلی از اطراف حرف میشم ،خیلی ناراحتم ،سنمم داره زیاد میشه

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهه فک کنم تو تاپیکام هستش

ان شاءالله به وقتش دوباره ازدواج میکنی حالا وقت داری

برای استخدام هم ربطی نداره دیگه پیش اومده

.                                                                  
ان شاءالله به وقتش دوباره ازدواج میکنی حالا وقت داریبرای استخدام هم ربطی نداره دیگه پیش اومده

خدا کنه برا استخدام گیر ندن

جایی که قراره استخدام شم خیلی سخت میگیرن خیلی

خدا کنه برا استخدام گیر ندنجایی که قراره استخدام شم خیلی سخت میگیرن خیلی

مگه شرط استخدام تاهله که حالا گیر بدن؟

.                                                                  
ان شاءالله به وقتش دوباره ازدواج میکنی حالا وقت داریبرای استخدام هم ربطی نداره دیگه پیش اومده

من خیلی ازدواج رو دوس دارم ،خیلی دوس داشتم با بچه ام تفاوت سنیم کم باشه سن کم هم ازدواج کردم ولی همسر سابقم زندگیمو نابود کرد

الانم ۲ساله هیشکی نمیاد طرفم با اینکه چهره امم خوبه

مگه شرط استخدام تاهله که حالا گیر بدن؟

ن شرایط نیس

ولی خدا کنه مطلقه رو گیر ندن

چون اون خانومی که مسئول قسمت بانوان بود بشدت محجبه بود و طرزفکرشم این بود که زنا مردا رو از راه به در میکنن حالا فک کن بدونه من جدا شدم ببین منو به چه چشمی میبینه

خدا همسر سابقمو لعنت کنه

من خیلی ازدواج رو دوس دارم ،خیلی دوس داشتم با بچه ام تفاوت سنیم کم باشه سن کم هم ازدواج کردم ولی همس ...

تنهایی بهتر از ازدواج بد هست، خوبه که تجربه هم داری

بخاطر ترس از تنهایی عجله نکن. همه دوست دارن زندگی خودشونو داشته باشن ولی وقتی مورد مناسبی نیست بعضیها عاقلانه جلو میرن و مجرد موندن را انتخاب میکنن

.                                                                  
ن شرایط نیسولی خدا کنه مطلقه رو گیر ندنچون اون خانومی که مسئول قسمت بانوان بود بشدت محجبه بود و طرزف ...

چه طرز فکر احمقانه ای داشته

.                                                                  
تنهایی بهتر از ازدواج بد هست، خوبه که تجربه هم داریبخاطر ترس از تنهایی عجله نکن. همه دوست دارن زندگی ...

متوجهمم،برا همین میگم کسی که خدایی هستش 

متوجهمم،برا همین میگم کسی که خدایی هستش

شب آرزوهاست آرزو میکنم یک کیس مناسب و خوب بزودی سر راهت قرار بگیره 

.