maryamm_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2640 عنوان کیا شب آرزو ها لیله الرغائب حاجت گرفتن 🥹💕 210 بازدید | 6 پست امشبه ( شب سیزدهم دی ماه)چیکار کردین؟یه نفری هستش تو اشنایی هستیم ازدواجمون جور شهمهرم به دلش بیفته دو به شکه خودش… میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹 1403/10/13 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلفرودیت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 689 ان شاالله ک بهم برسین ب حق ابروی امام زمان • کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12128 تنهاارزوم برگشت ابولفضل تاحالا حاجت نگرفتم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
maryamm_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2640 ان شاالله ک بهم برسین ب حق ابروی امام زمان قربونت بشم من مرسی خدا از دهنت بشنوه میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹
maryamm_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2640 تنهاارزوم برگشت ابولفضل تاحالا حاجت نگرفتم ببین الان منم رو همین مودم که منو ول کنه با یه بنده خدای نزدیک منو ازدواج کنه من دق میکنم🥲🥲 اون دختره هم.. هعی میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12128 ببین الان منم رو همین مودم که منو ول کنه با یه بنده خدای نزدیک منو ازدواج کنه من دق میکنم🥲🥲 اون دخ ... عزیزم غصه نخور به هرچی فکرکنی سرت میاد پ نترس وفکر منفی نکن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
آلفرودیت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 689 قربونت بشم من مرسی خدا از دهنت بشنوه فدات شم گل دختر ♥️ • کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )