2777
2789

سلام دوستان

لطفا کوچکترین موفقیتتون در تغییرات رفتاریتون رو با ذکر اینکه چطور موفق شدین بذارین. و تاثیر اون تغییرتون در رفتار اطرافیانتون خصوصا همسرتون چی بوده.

لطفا همکاری کنید تا بتونیم به هم کمک کنیم یه لیدی واقعی بشیم

از خودم شروع میکنم. من متاسفانه برای رسیدن به خواسته هام میجنگم و دلیل و منطق میارم و مثل یه مبارز جلوی همسرم می ایستم و اونم از این اخلاقم متنفره. میگه واسه همه توی اجتماع اینجوری رفتار کن ولی واسه من نه.منو باید با پنبه سرببری و برام ناز کنی و عشوه بیای ولی متاسفانه من اصلا نمیتونم و مصنوعی و مکانیکی میشم.

تاپیک این مدلی زیاد دیدم ولی من لینک تاپیکای دیگه رو نمی خوام. توضیحات کلی نمی خوام. مثالهای کلی وعینی می خوام. چیزایی که خودتون انجام دادین و تاثیر داشته رو مطرح کنید. اگه بدرد حتی چند نفر هم بخوره ثوابش واسه شماست.

لطفا همه نظر بدین.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مثلا عروس عموی همسرم یه دختر شهرستانی با تیپ بسییییار قدیمی و شخصیت بسسسسیار پیش پا افتاده و عصبی بود. یه مدت که گذشت میدیدم یاد گرفته تیپ بزنه. وارد هر بحثی نمیشه و بسیار آرامش پیدا کرده . از اون حالت خشن و بیظرافت تبدیل شده به یه خانم نازنازی. البته من دلیل و چگونگی تغییراتشو نمیدونم ولی منظورم اینه که میشه تغییر کرد. چطور میشه تابلو نبود و چطور میشه تغییراتمون بادوام باشه

من اصلا توی صحبت کردن آرامش ندارم و تند تند حرف میزنم. همیشه هم وقت کم میارم ولی دیدم افرادی که شمرده و آروم حرف میزنند و مشکل زمان هم ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدلیل اینکه شاغلم نمیرسم به خودم. وقت ندارم. شوهرمم عادی شده براش که زن خرج نداره. دلم نمیاد لباس جدید برای خودم بخرم. وقتی هم میخرم میگذارم واسه مهمونی😡

اصلا این اخلاقمو دوست ندارم. الان میرم میپوشم واسه خونه

دقیقا تایپیکی مثل شما بود 

و یه مدت همه با هم تصمیم گرفته بودن سیاست داشته باشن و سیاست عشوه گری رو آموزش میداد منم چند وقت همراهی کردم اما واقعا سخته خودتو تغییر بدی 

خیلی باید اراده ات قوی باشه و رو خودت کار کنی 

اما به مرور زمان خودت از یه رفتارت که بدت بیاد اصلاح میشه چون در برابرش مقاومت می کنی چون بعدش حس بدی بهت دست میده سعی می کنی ترک اش کنی 

اما یهویی خیلی سخته تغییر کنی

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
من اصلا توی صحبت کردن آرامش ندارم و تند تند حرف میزنم. همیشه هم وقت کم میارم ولی دیدم افرادی که شمرد ...

منم خيلي دوست دارم همه كارامو با آرامش و تمركز انجام بدم . به نظرم تمرين ميخواد 

چطور تغییربدیم ایرادات رفتاریمونو و چطور اون تغییرات رو تثبیت کنیم

چی بگم والا. من خودم اسیرم😁 اسیر چاقی. میخوام عادت غذا خوردنو ترک کنم

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
دقیقا تایپیکی مثل شما بود  و یه مدت همه با هم تصمیم گرفته بودن سیاست داشته باشن و سیاست عشوه گ ...

شما خودت تا الان موفق شدی رفتار خاصی رو تغییر بدی؟ چطکر دائمی شد برات. و عکس العمل هسرتون چی بود؟

منم مثل شما بودم یک سال و نیم عقد بودم و 5ماهه عروسی کردیم.اوایل عقدم رک حرفمو میزدم ب شوهرم بعدم دعوامو میشد همشم دلیلم بود که کارای من خوبه خداییشم کارام و فکرام درجه یکه اما نوع بیانم توی گفتن ب همسرم خوب نبود و اون ناراضی در صورتی که میدیم خاهر با ناز و عشوه ی حرفیو میزد.و شوهرشم انجام میداد خاهرم شده بود بت برای همسرش اولش سختم بود اما تمرین کردم چون مردا دوست دارند حرفاشون حرف خودشون باشه منم یاد گرفتم با ناز یه چیزیو مطرح میکنم اونم قبول میکنه.

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
بدلیل اینکه شاغلم نمیرسم به خودم. وقت ندارم. شوهرمم عادی شده براش که زن خرج نداره. دلم نمیاد لباس جد ...

منم لباس نمیخرم. علتش اینه که چاقم از هیکلم خوشم نمیاد. همش میگم لاغر شم بعد بخرم ولی لاغرم نمیشم😭

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
منم خيلي دوست دارم همه كارامو با آرامش و تمركز انجام بدم . به نظرم تمرين ميخواد 

تمرین زیاد میخواد 

انقدر باید تمرین و تکرار کنی که ملکه ذهنت بشه 

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
منم يك نفرو ميشناسم كه بعد ازدواجش خيلي تغيير كرده . خيلي با آرامش رفتار ميكنه . حتي موقع رقصيد ...

شاغل هست؟ رفتار همسرشون چطوره؟ بنظرم همسر آدم خیلی میتونه توی نوع رفتار و تغییر و تثبیتش موثر باشه