2777
2789
عنوان

چگونه آدم دیگری بشویم و آدم دیگری بسازیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 121 پست
آخ آخ منم همینطورم. با اشتها و تند تند میخورم. اون موقع میبینم خانمای دیگه دارن با نااااارز با غذاشو ...

دقيقا تاپيكت حرف دل منه ! ميدوني من از نظر ديگران خيلي با كلاس به نظر ميام ولي خودم ميدونم ايراداتم چيه . همين تند حرف زدن و تند غذا خوردن . مرتب مسواك نزدن . و اينكه تيپاي بيرون و مهمونيم فوق العادست ولي تو خونه نه . با اينكه زياد ميخرم ولي همش تكراري ميپوشم . و صد البته اخلاق تند و خشنم !!!

الان به شوهرم گفتم بنظرت من ناز دارم؟ کفت ناز تورو تریلی نمیکشه من عاشق همین نازت شدم😁😁😁

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقيقا تاپيكت حرف دل منه ! ميدوني من از نظر ديگران خيلي با كلاس به نظر ميام ولي خودم ميدونم ايراداتم ...

درد منم همینه گلم. هسرمم براش عادی شده. راستش من قبل ازدواج خیییلی به خودم و پوستم و تیپم و مطالعاتم میرسیدم. بعد ازدواج توی یه عده افراد سطحی بر خوردم و احساس میکنم من مثل اونا شدم اونا مثل من قبلم😂

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
الان به شوهرم گفتم بنظرت من ناز دارم؟ کفت ناز تورو تریلی نمیکشه من عاشق همین نازت شدم😁😁😁

عااااشقتم. چطور از تیپ پسرونه به این نااااز سیدی. لطفا مثالهای عینی بزن

چه خوب. تبریک میگم. با جزئیات توضیح بده

من و شوهرم طی کرده بودیم که مشکلاتی که از خانواده هامون پیش میاد بهم بگیم و بین خودمون حل کنیم 

وقتی شوهرم میگفت من کاملا گوش میکردمو چون اکثر مواقع حق باهاش بود حقو بهش میدادم بماند که برای برطرف شدن اون مشکل تلاشم میکردم اما وقتایی که من از طرف خانوادش ناراحتی ای داشتم بجای برطذف کردن میگفت فلانی منظوری نداشت تو حساسی یا اینکه بی ادبیشونو یه چیز طبیعی جلوه میداد باعث شد که منم دیگه ناراحتیامو بهش نگم و مشکلاتمو خودم با رفتارم نسبت به اونا حل کنم .چون با گله کردن نر چند مودبانه احساس ضایع شدن بهم میداد،یجوری برخورد میکرد احسای کنم کوچیک میشم علاوه بر اینکه مشکلی ازم حل نمیشد

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
درد منم همینه گلم. هسرمم براش عادی شده. راستش من قبل ازدواج خیییلی به خودم و پوستم و تیپم و مطالعاتم ...

واااي آره ! خانواده شوهر من كلا همشون بعد از من تغيير كردن و خيلي خيلي پيشرفت كردن . ولي من حس ميكنم پسرفت كردم . البته ديگران متوجه نميشن چون هم چنان ظاهرسازيم خوبه خخخخ ولي دوست دارم شخصيتم كلا اروم و متين و با كلاس بشه

من و شوهرم طی کرده بودیم که مشکلاتی که از خانواده هامون پیش میاد بهم بگیم و بین خودمون حل کنیم  ...

البته مطرح کنی که بدونه چی به چیه بهتره بنظرم

👍👍👍👍

هر روز به پوستم  به زیباییم میرسم به موهام هم همینطور 

انقدر مطالعه میکنم تو نت میخونم که در مورد خیلی چیزا اطلاعات دارم و اگه کسی سوالی ازم بپرسه حداقل یه اطلاعاتی داشته باشم 

چند روز پیش مهمون داشتیم و در مورد پوست و مو صحبت میکردیم انقدر خوششون اومد می گفتن صبر کن بنویسیم 

بعد حتی یکیشون یه ناراحتی داشت من حتی ورزشهایی که باید انجام بده و ماساژهارو بهش یاد دادم 

رفتنی بهم گفتن ما اومدیم پیش یه دکتر 

یه دکترم نمی تونست انقدر خوب توضیح بده بدون ویزیت بهمون راهکار دادی😁

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
واااي آره ! خانواده شوهر من كلا همشون بعد از من تغيير كردن و خيلي خيلي پيشرفت كردن . ولي من حس ميكنم ...

آاااخ آخ نگو  که منم همین وضعو دارم. بیا بغلم🤗

یه مورد دیگه هم اینکه وقتی خانواده شوهرم میان از رفتار دیگران واسم غیبت میکنن اصلا نمیگم إه ،جدی؟چه بد؟ فقط گوش میدم

چون اوایل که میگفتن فکر میکردم حق دارن ولی الان متوجه شدم مقصر خودشونن و با این کارم همیشه حق رو به خودشون میدن  و اونارو تو یه حسی میذارم که ندونن الان نظر من چیه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
هر روز به پوستم  به زیباییم میرسم به موهام هم همینطور  انقدر مطالعه میکنم تو نت میخونم که ...

ایول داری گلم

شاغلی؟ 

بخد من وقت ندارم. البته یکمم تنبلم

البته مطرح کنی که بدونه چی به چیه بهتره بنظرم

فایده نداشت،اوایل مطرح میکردم و تعدادشم کم نبود ولی دیدم هیچ مشکلی رو حل نمیکنه فقط بهم انگ حساس بودن میزنه و طرف خانوادشو میگیره با اینکه خیلی مودبانه و فقط به حالت گله بیان میکردم

یه مورد دیگه هم اینکه وقتی خانواده شوهرم میان از رفتار دیگران واسم غیبت میکنن اصلا نمیگم إه ،جدی؟چه ...

عاااااالیه

اینو منم تجربه کردم. فوق العاد

ایول داری گلم شاغلی؟  بخد من وقت ندارم. البته یکمم تنبلم

نه عزیزم 

آره شاغل بودن خیلی سخته 

هم به زندگی برسی هم خودت 

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤