2777
2789
عنوان

چگونه آدم دیگری بشویم و آدم دیگری بسازیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 121 پست
منم لباس نمیخرم. علتش اینه که چاقم از هیکلم خوشم نمیاد. همش میگم لاغر شم بعد بخرم ولی لاغرم نمیشم😭

آدم چاق مرتب و شیک باشه بهتره تا چاق نامرتب

بخرررر جانم بخررررر بعدا لاغرم کردی بازم بخر

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

وااي يكي از دوستامم خيلي خيلي تغيير كرده . كلا شخصيتش عوض شده . خيلي آدم بهتري شده . ولي چيزي كه من خوشم اومد آرامشش تو غذا خوردن و حرف زدن بود . خيلي ريلكس ! اصلا هول نميكرد . من يكم هولم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرین زیاد میخواد  انقدر باید تمرین و تکرار کنی که ملکه ذهنت بشه

ورزش میکنی؟ آهنگای شاد جینگولی مستون گوش بده قررررر بده. بدو.اگه باشگاه میتونی برو. و هر روز یه قاشق کمتر غذا بخور

من به لحاظ ظاهری خیلی تغییر کردم. به مرور اتفاق افتاده. قدیما موهامو پسرونه میزدم. کم کم بلند کردم. تیپم عوض شد. دخترونه شدم. همه بهم میگن خیلی ناز داری. شوهرمم خیلی دوسم داره. میگه بهترین خانوم دنیایی. ولی نمیدونم دقیقا این چیزا چطور اتفاق  افتاد

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
وااي يكي از دوستامم خيلي خيلي تغيير كرده . كلا شخصيتش عوض شده . خيلي آدم بهتري شده . ولي چيزي كه من ...

آخ آخ منم همینطورم. با اشتها و تند تند میخورم. اون موقع میبینم خانمای دیگه دارن با نااااارز با غذاشون بازی میکنن😂

شاغل هست؟ رفتار همسرشون چطوره؟ بنظرم همسر آدم خیلی میتونه توی نوع رفتار و تغییر و تثبیتش موثر باشه

نه شاغل نيست . فكر نميكنم به رفتار همسرش مربوط باشه . چون به محض ازدواج تغيير كرد . خوب بيشتر بخاطر اين بود كه باكلاس به نظر بياد ولي به نظرم خوبه .

من خودم شاغلم اما دوست ندارم تو خونه بد لباس باشم فقط مشکل من آرایشه چون زیاد ارایش دوست ندارم در حد رژ و خط چشم اما شوهرم دوست داره آرایش غلیظ 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

من بعضی وقتا حرف زدنی دخترا میگن حالمونو بهم زدی چقد ناز میکنی چقد لوس هستی😁 ولی شوهرم خوشش میاد

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
من به لحاظ ظاهری خیلی تغییر کردم. به مرور اتفاق افتاده. قدیما موهامو پسرونه میزدم. کم کم بلند کردم. ...

آهان همینو میخوام. خوب بگو چطور دخترونه شدی. اولش دیگران عکس العملشون چی بود؟ چطکر ادامه دادی؟ با جزئیات بگو

شما خودت تا الان موفق شدی رفتار خاصی رو تغییر بدی؟ چطکر دائمی شد برات. و عکس العمل هسرتون چی بود؟

آره من خیلی از اخلاقای بدم رو گذاشتم کنار

اوایل ازدواج خیلی تند بودم سر هر مسئله ای بحث میکردم اما الان خیلی تغییر کردم حتی همسرم هم میگه خیلی آروم شدی اوایل تند بودی 

الان شما با خودت همش تلقین کن من مطمئنم میتونم بهترین باشم 

و جلوی آینه شمرده صحبت کردن رو تمرین کن احساس کن تو یه جمع نشستی و صحبت می کنی 

با همین قانون جذب خیلی کارهارو میتونی انجام بدی 

اما اگه از خودت و رفتارت بدت بیاد باور کن نمی تونی خودتو تغییر بدی اول باید خودتو دوست داشته باشی و بگی من از همه بهترم و من میتونم زندگیمو به روش عالی اداره کنم 

زندگی عالی با روش عالی برای آینده عالی

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
من بعضی وقتا حرف زدنی دخترا میگن حالمونو بهم زدی چقد ناز میکنی چقد لوس هستی😁 ولی شوهرم خوشش میاد

عاااالیه

استارتر،من یه سری از اخلاقامو عوض کردم و فکر کنم تثبیت اون رفتارها نیار به ادامه دادن رفتارهای جدید داره ،هر چیزی که خیلی تکرار بشه میشه عادت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
آره من خیلی از اخلاقای بدم رو گذاشتم کنار اوایل ازدواج خیلی تند بودم سر هر مسئله ای بحث میکردم اما ...

👍👍👍👍

آهان همینو میخوام. خوب بگو چطور دخترونه شدی. اولش دیگران عکس العملشون چی بود؟ چطکر ادامه دادی؟ با جز ...

والا اصلا یادم نمیاد چطور شده😁 یواش یواش اینطوری شدم. البته این پروسه قبل ازدواجم اتفاق افتاده. فک کنم از زمان دانشگاه عوض شدم. با دخترا که هم خوابگاهی شدم خیلی چیزا یاد گرفتم به مرور تغییر کردم. یاد گرفتم چطور تیپ بزنم چطور آرایش کنم چطور مرتب باشم. 

استارتر،من یه سری از اخلاقامو عوض کردم و فکر کنم تثبیت اون رفتارها نیار به ادامه دادن رفتارهای جدید ...

چه خوب. تبریک میگم. با جزئیات توضیح بده