2777
2789

چیشده

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیم داغون شده همه پسم میزنن هیچکی دوسم نداره دعا کنین بمیرم

زندگی همینه گاهی اونقد سخت میشه که کم میاری گاهی و شادی.🙃زندگی خیلی سخته خیلییی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

زندگی همینه گاهی اونقد سخت میشه که کم میاری گاهی و شادی.🙃زندگی خیلی سخته خیلییی

دقیقااا

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

کسی دوسم نداره .هیچکس .خیلی تنهام قلبمدرد گرفته

عزیزم این روزا ظاهرا هیچکس هیچکسو واقعی دوست نداره آدما خود خواه شدن بی رحم شدن کم آدم خوب گیر میاد خودمم اتفاقا همین الان داشتم به همین فکر میکردم که تنهام دلم میخاست پاشم برم پیاده روی هیچ آدم پایه ای نبود که برم خودمم حوصله ندارم تنها برم بیرون اما نا امید نباش امشب شب آرزوهاس دعا کن خدا آدما خوب سر راهت قرار بده.. اینم بگم حال خوبتو به ادما گره نزن بدرک هرکی دوست نداره، خودمم دیشب تیر آخرو زدم واسه اینکه مخ کراشمو بزنم اما همچین تحویل نگرفت بیخیالش شدم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم این روزا ظاهرا هیچکس هیچکسو واقعی دوست نداره آدما خود خواه شدن بی رحم شدن کم آدم خوب گیر میاد ...

چقد حرفات حقه .

منم 

دوست داشتی درخواست بده دوست شیم چت کنیم گاهی

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .