از اردیبهشت دنبال خونه ایم! اوایل نوساز اما این اواخر ترجیح دادیم قید نوساز رو بزنیم! خیلی بدساختن! به معنای واقعی بساز بنداز! دو ماهه دنبال خونه کم واحد چند ساله ایم هم منطقه برامون مهمه هم نور هم اب و هوا که با یه بچه کوچیک واقعا مهمه بالاخره یه مورد پیدا شده ده ساله ۴ واحدی ط ۴ اما بزون اسانسور
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه ما نوساز بود فقط چند ماه آسانسور نداش داشتیم از پا میفتادیم. واقعا سخته ب چند سال دیگ فک کنین ک ...
من دو بار برق رفت مجبور شدم ۴ طبقه رو بکوبم بیام پایین تو راه به زمین و زمان فحش میدادم .طبقه ۲ که دوستم بود در رو وا کرد گفت چته تو صدای غر زدنت تا اینجا میاد 😁
پاریس و المیرا فک کنم شماها مثل خاله من جز استثناها هستین!
سخت که هست.ولی خیییلی طاقت فرسا نیست برام. شانس بیارم حاملگیم بی خطر باشه پله ممنوع نباشه فقط😂
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».