2777
2789
عنوان

کسی هست طبقه چهارم بدون اسانسور زندگی کنه یا تجربه داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 64 پست
تو بارداری سخت نبود این همه پله رو بالا پایین میرفتین؟

خب مجبور بودم تو خونه بمونم.فقط واس دکتر بیرون میرفتم.گاهی هم ک چشم شوهرمو دور میدیدم حوصلم سرمیرفت میرفتم بیرون.سخت بود خیلی

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما نوساز بود فقط چند ماه آسانسور نداش داشتیم از پا میفتادیم. واقعا سخته ب چند سال دیگ فک کنین ک ...

من دو بار برق رفت مجبور شدم ۴ طبقه رو بکوبم بیام پایین تو راه به زمین و زمان فحش میدادم .طبقه ۲ که دوستم بود در رو وا کرد گفت چته تو صدای غر زدنت تا اینجا میاد 😁

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
خاله ام طبقه چهارم بود خیلیم از خونه شون راضی بود خییییلییییی جدیدا رفتن یه جای دیگه طبقه ۳ هستن باز ...

من طبقه دو بودم فرارکردم زانو درد وپا درد 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
پاریس و المیرا فک کنم شماها مثل خاله من جز استثناها هستین!    

سخت که هست.ولی خیییلی طاقت فرسا نیست برام. شانس بیارم حاملگیم بی خطر باشه پله ممنوع نباشه فقط😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اره عزیزم خیلی اهل بیرون نیستن روزی یه بار

خب همون روزی  ی بار چند تا پله 4طبقه رو باید بری و بیای 

پله زانو رو داغون میکنه 

حالا طبقه اول ن ولی طبقه دوم خوبه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من خونم طبقه چهار روی پیلوت یعنی طبقه 5 اسانسور هم نداریم برای ما ک دو نفریم خیلی خوبه ولی مامانبزرگ ...

قوم شوهر نیان خوبه! خخخخخخ

ولی طبقه ۵ ! خیلی جالبه که تصمیم گرفتین و خریدینش!  

خیلی سخته بدون اسانسور؟ خیلی اهل رفت و امد نیستم خودم فوقش روزی یه بار غروب شوهرم اومد بریم یه دوری ...

من ۳ سال طبقه ۴ بدون آسانسور بودم‌ .برای اجاره خوبه ولی خرید نه . بیشتر از یکسال داغون میشین. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.