2777
2789
عنوان

کسی هست طبقه چهارم بدون اسانسور زندگی کنه یا تجربه داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 64 پست
خیلی سخته بدون اسانسور؟ خیلی اهل رفت و امد نیستم خودم فوقش روزی یه بار غروب شوهرم اومد بریم یه دوری ...

خاهرم طبقه سوم هستن دوماه اسانسور خراب بود واقعن اذیت شدن تو همون دوماه خاهرم پادرد شده بود

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

به هیچ وجه این کار را نکنین.ما طبقه چهارم هستیم و یکبار میزی خریدیم که بیشتر از ابعاد آسانسور بود و در آن جا نشد.مجبور شدیم با پله چهار طبقه آن را بالا بیاوریم و پدرمان درآمد.یکی دو بار هم برق رفته بود و مجبور شدیم از پله بالا بیاییم و پادرد گرفتیم.حالا حساب کنین اگر دستمان هم پر بود و...چون این را در نظر بگیرین که همیشه دستتان خالی نیست .مثلا گاهی اوقات خرید کردین و دستتان پر است و مجبور میشوید تا با خریدهایتان چهار طبقه را بالا بیایین.یا مثلا یک فرد سالمند را به خانه تان دعوت میکنین.یا به این دلیل نمی آید یا مجبور است که با زحمت چهار طبقه را بالا بیاید.کلا مجتمع ساختمانی  نوسازی   که   بیش از سه طبقه باشدو آسانسور نداشته باشد به درد نمیخورد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کسایی که بعدا میان می خونن بگم که خدا رو شکر بالاخره خونه خریدیم یه کوچه عالی تو لویزان ط سوم و ...

سلام عزیز ،ما خونه دیدیم طبقه ی چهار با آسانسور ،خوش نقشه ست ،به نظرت خوبه؟

خونه ی شما چند متر هست؟