2777
2789
عنوان

کسی هست طبقه چهارم بدون اسانسور زندگی کنه یا تجربه داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8640 بازدید | 64 پست
این خونه هایی که تو فیلما نشون میده سوبلکس و شیک همش بالا و پایین میرن چی کار می کنن پس     ...

مشکل دارن اونا هم. خونه مادرم اینجوری بود دیگه بعد چند سال طاقت نیاورد عوض کردن . مادر شوهرم هم همینطور الان از یک دونه پله آشپزخونه سخته شه بره بیاد . سعی میکنه بین حال و آشپزخونه رفت و آمد نکنه

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
منم خودم طبقه ۵ هستم الان اسانسور نباشه تا ط ۳ خوبه بعدش سخت میشه متاسفانه !!!

کوچیک تر بگیرید با آسانسور..خودتونم اذیت نشید طفلی مامانت اینا چه جور بیان خونتون؟ بعدها هم بخواید بفروشید خیلی سخت فروش میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر واقعا خونه ایی که از لحاظ نقشه و ساخت و منطقه مکانی خوب باشه واقعا خیلیییییی سختهپیدا کردنش.الان که قیمتها هم کشیده بالا.ولی طبقه چهارم بدون اسانسور اصلا

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

دخترخاله منم طبقه چهارم هستند. آسانسورم ندارند از عید خونشونا گذاشتن واسه فروش ولی میگه حتی یه نفرم نیومده نگاش بکنه. جدای از همه سختی هایی که این خونه بدون آسانسور داره چند ساله دیگه هم واسه فروشش به مشکل بر میخورید.

قوم شوهر نیان خوبه! خخخخخخ ولی طبقه ۵ ! خیلی جالبه که تصمیم گرفتین و خریدینش!    

عزیزم نخریدمش انشالله برای خرید یه خونه ویلایی میخریم اینجا اجارس ولی بزرگ و خوبه 3تا خواب داره و یه اشپزخونه خوب اما بازم برا خرید خوب نیس😉 

خودمم مردد شدم! مطمئنن از گشتن زیاد و خستگیه! دعا کنید لطفا برامون . خونه مونو فروختیم حالا موندیم بلاتکلیف! این بساز بفروشا هم که واقعااااا دین و ایمون ندارن! خونه نو ساز رفتیم دیوار اشپزخونه اش لک داشت میگم این چیه میگه لوله فاضلاب طبقه بالا خراب شده الان درستض کردن! نووووساااازززز اخه..  

استارتر واقعا خونه ایی که از لحاظ نقشه و ساخت و منطقه مکانی خوب باشه واقعا خیلیییییی سختهپیدا کردنش. ...

خیلیییییی سخته! شما میگید متراژ پایین تر 

دیگه همه بنگاه ها میشناسن مون! از اردیبهشت تا حالا ...! خیلی گشتیم خونه نوساز که کلا قیدشو زدیم! اشغال دارن تحویل مردم میدن نامردا!

برا کسایی که بعدا میان می خونن بگم که خدا رو شکر بالاخره خونه خریدیم یه کوچه عالی تو لویزان ط سوم و ویوی عالی و متراژبزرگ البته بدون اسانسور! راه پله اش هم دلباز و خوبه با همکف حساب کردم حدودا ۴۵ تا پله می خوره از انتخابم راضیم چون خیلیییی خیییلیییی زیاد خونه دیدم نمیگم سخت نیست اما احساس می کنم دقیقا همون نقطه ای که دیگه خسته میشی رسیدی  بیشتر عمرا تو خونه میگذره و بخاطر همین چیزایی غیر اسانسور برام اولویت داشت از همه دوستان خیلی خیلی ممنونم امیدوارم همه یه خونه عالییییی گیرشون بیاد که با حداکثر معیارهاشون هم خوانی داشته باشه  

از  نظر  من  سلامتی  اولویت  اول  هست  بعد  موقعیت  شهری  و   جای  فراخ...حتی  یک  بار  رفت وآمد  روزانه   طبقه  چهارم    زانو  و  مفصل  را  برای  یک  عمر  علیل میکند ..دخترخاله  من برای اینکه  از  خانه شریکی  راحت  شود  سهمش  را  گرفت   و آپارتمان طبقه 4 بدون آسانسور  خرید  .یک نفر است  و به  قول  خودش  هفته  ای  2 بار   پله ها   را  پایین  می آید  برای  آدم بچه دار    شرایط  فرق  میکند .

برا کسایی که بعدا میان می خونن بگم که خدا رو شکر بالاخره خونه خریدیم یه کوچه عالی تو لویزان ط سوم و ...

سلام استارتر عزیز.الان چند سال گذشته از خرید خونتون.میشه بگی هنوز هم راضی هستی یا نه؟ آخه من الان میخوام خونه طبقه سوم بدون آسانسور بخرم.ممنون میشم جواب بدید.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤
سلام استارتر عزیز.الان چند سال گذشته از خرید خونتون.میشه بگی هنوز هم راضی هستی یا نه؟ آخه من الان می ...

سلام . ببینید خونه بقیه شرایطش ایده ال شما هست یا نه اگه بقیه شرایط واقعا ایده اله از نظر من اوکی هست بازم دید آدم ها باهم فرق داره.. 

خودم به شخصه،هنوز هم به عقب برگردم با اون بودجه و شرایط صدددد درررر صدددد همین خونه، انتخاب اول و اخرم بود❤️

ان شاالله بهترین انتخاب رو داشته باشیذ