2777
2789

هرجا میرم توی مدرسه، توی خیابون میرم منو نگاه میکنن یجوری که انگار اتفاقی افتاده 

ازیه طرف دندونم رو تراشیده بدون بی حسی اونم انقدر حساس شده که هیچی نمیتونم گازبگیرم حتی یه لقمه

صبح با مامانم دعوام شد گفت تادوسال میخای بیسکوییت و آب بخوری اینجوری میمونی؟؟ میرم میگم دربیارت ازدندونات

فکم هم اومده جلوتر خیلی ناراحتم اومدم اتاق نشستم

😔😔..

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یه مدل ژله ایش هست

متحرک هم هست

دخترعمم یادمه استفاده کرد راضی بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چجوری اومده جلو مگه میشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب عادیه به خاطر اون براکت ها و سیم ها

حتی دردهاشم عادی فقط باید اروم اروم شروع کنی به غذا خوردن اون دردهاهم تموم میشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ای بابا خیلی طبیعیه خب منم دهنم انقدر وحشتناک شده بود درست میشه بعد یه مدت اینا همه طبیعیه من بدتر از اینا رو هم تحمل کردم 😁😅

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه مدل ژله ایش هستمتحرک هم هستدخترعمم یادمه استفاده کرد راضی بود

نه متحرک روقبلاگذاشتمش، الان ثابته

من تا دو هفته درد داشتم بعدش دیگه نه 

تراش البته نخورد واسه من

جلو اومدن هم طبیعیه بخاطر براکت هاس 

من که راضیم خیلی ارزش داشت 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

اییین همه آدم ارتودنسی دارند ولی هیچ وقت ندیدم کسی بهشون خیره بشه ، یه چیز خیلی رایج و معمولی هست تا حالا هم ندیدم فک بیاد جلو اونقدری که جلب توجه کنه بنظرم خودت حساس شدی

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

اولش طبیعیه عزیزم عادت میکنی🥲

اخه بدبختی اینه که روزی دوتا ایبوپروفن میخورم، هیچی نمیتمنم گازبگیرم ازیه طرف مامانم میگه غیرعادی هستیو فلانیو 

وا خب عادیه به خاطر اون براکت ها و سیم هاحتی دردهاشم عادی فقط باید اروم اروم شروع کنی به غذا خوردن ا ...

اره اوگوگلم زده بود چیزای سربخورین لثه هام سفت شده بغل لُپم آفت زده

اخه بدبختی اینه که روزی دوتا ایبوپروفن میخورم، هیچی نمیتمنم گازبگیرم ازیه طرف مامانم میگه غیرعادی هس ...

کاش پیش یه دندون پزشک دیگه هم بری و ببینی حساس شدن دندونات عادیه؟

سعی کن حداقل سوپ درست کنی بخوری تا ضعیف نشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !